Josef Havránek

Zlatej Topolánek, zlatej Kalousek!

16. 07. 2012 7:13:55
O tom, že současní čeští politici, slušně řečeno, zhrubli - nejdou daleko pro nějakou sprosťárnu - není nejmenších pochyb...

Je pravdou, že v dobách kdy byli komunisti pevně u moci, bylo to ještě nesrovnatelně horší, neboť ty vulgarity byly přímou součástí jejich ideologie - vládnutí - image. Ale proč se věčně zabývat tou rudou pakáží?!
Nejsem zrovna přecitlivělej, pro silný slovo, jak je ostatně možné seznat i z tohoto textu, nejdu daleko, ale přece jenom, když jsem v jednom televizním dokumentu na vlastní uši slyšel tehdejšího premiéra Mirka Topolánka, jak na jakémsi stranickém sjezdu vítá své známé výroky typu: Tak co, jak se daří vy čů....i?! - musel jsem se štípnout do ruky, jestli se mi to jenom nezdá, o Kalouskovi ani nemluvím...
Máme ovšem u nás i politiky, od nichž sprosté slovo neuslyšíte, ani v té nejvypjatější situaci. Patří mezi ně také předseda ČSSD Sobotka.

Je to ale zvláštní, když toho “slušnýho” Bohouše poslouchám - ty jeho obligátně slizké, svatouškovské, trapně demagogické výroky cílené na ty nejnižší lidské pudy - téměř pokaždé si říkám - zlatí sprosťáci!

Autor: Josef Havránek | karma: 29.58 | přečteno: 1421 ×
Poslední články autora