Josef Havránek

Lidovci nezklamali...

19. 07. 2017 8:00:00
Po měsících chvástání, žvanění o odvaze a férovosti, včera definitivně odpískali koalici se Starosty. Česky řečeno - podělali se....

Když si vzpomenu, že ještě před měsícem Bělobrádek razil heslo - Kdo se bojí, nesmí do lesa!, jsem z toho stejně veselý, jako pan předseda na ilustračním obrázku...

Už roky si zoufám z českých politických stran. Čeští voliči už léta musí řešit komu z těch kašpárků nakonec hodí svůj hlas a obávám se, že je to rok od roku stále horší.

Ne, lidovci mě tou svou už tradiční zbabělostí, pokrytectvím nepřekvapili. Tuhle jejich zpátečku jsem čekal - psal jsem o tom, ale stejně, to je tedy úroveň!!!

A když jsem už u té úrovně. Včera přímo exhiboval lidovecký předseda Bělobrádek, který netrpělivě očekávanou tiskovou konferenci zahájil optimistickou informací ohledně schválení několika krajských lidoveckých kandidátek a teprve potom, takřka na odchodu, jen tak mimochodem, vypustil tu bombu - oznámil konec koalice.

Kdo nevěří, ať tam běží - součástí odkazu na Seznam. cz je i tohle neuvěřitelné video.

Ještě nedávno se lidem moc nechtělo přiznávat, že volili komunisty Po všech kotrmelcích zřejmě teď přibude těch, kteří se zase budou ostýchat přiznat, že volili vyčůrané lidovce!

Autor: Josef Havránek | karma: 23.12 | přečteno: 245 ×
Poslední články autora