Čeští novináři moc rádi dělají do vlastního hnízda…

Ve včerejším úvodníku NP píše Aston  o „novinářce“ IDnes, která se  vydala na Máchovo jezero navlečená do burkyní,  evidentně  s cílem  předvést  čtenářům,  jací  jsme  my   Češi  „xenofobní pakáž…“

Zatímco  uvědomělá  reportérka v článku  hýří emocemi, popisuje  tu hrůzu  -  kterak ji všichni, navlečenou do těch hastrošských  plavek nepřátelsky okukovali, jen málokdo se ji podíval  do očí  a ona přitom  nabeton věděla , že se o ni  všichni baví jen a jen o ní…

Natočené video, které článek doprovází,  je ovšem   o něčem úplně  jiném. Přestože snaživá   reportérka zjevně   touží po nějakém tom senzačním konfliktu - diskriminaci, nic takového se na těch obrázcích  nekoná.

Koupající se Češi v drtivé většině,  jen pro jistotu,  z její blízkosti  odstraňují  děti a udržují si od toho strašidla odstup. Tečka.

Žádná  stopa  po agresi, ani náznak, že by se snad někdo chystal tu ordinérně oděnou ženštinu kamenovat.

Na rozdíl od senzacechtivé  reportérky  iDnes, Češi v tom koupacím  testu  obstáli -  reagovali kultivovaně, s nadhledem.

Pokud  to  ale  iDnes  myslí  s tím zkoumáním lidské  tolerance   vážně, měla by  teď  tuhle „statečnou“ reportérku  poslat  třeba k Saudům a stačilo by jen v obyčejné  minisukni.

Alláh akbar!

Autor: Josef Havránek | pátek 21.7.2017 8:00 | karma článku: 28,08 | přečteno: 297x