Josef Havránek

Skvěle načasovaná policejní žádost o vydání Babiše

12. 08. 2017 8:00:00
Tahle žádost o vydání š Babiše a Faltýnka, zaslaná do Parlamentu tři měsíce před volbami, týkající se deset let staré kauzy - vzbuzuje upřímný úsměv...

Pokud tedy milujete černý humor a patříte mezi cyniky...

Ještě o kousek zábavnější je, s jakým obrovským nadšením na to reaguje drtivá většina české politické scény. Krom ANO, ostatní hýkají nadšením nad tímhle povedeným kouskem Chovancových policajtů.Řekl bych - hodně ubohé!

Sjednoceni vlastní neschopností politicky vzdorovat Babišovi, teď už jen očividně spoléhají na tuhle policejní ekvilibristiku.

Ví se , že ani to nejnovější pokračování prastaré, nastavované kauzy nemá šanci přinést jakékoliv výsledky do konce roku, ale účel je splněn – Babiš půjde do říjnových voleb jako sprostý podezřelý.

Jsem teď docela zvědavej, jak tyhle volby asi skončí. Zda se tím povedeným policejním kouskem podaří konečně zastavit ANO, nebo naopak - tahle zjevně účelová štvanice, posílí pověst Babiše mučedníka, kterého se ostatní neschopní politici, v jednotné frontě, bez ohledu na pravicové, či levicové smýšlení, snaží topit na lžíci vody.

P.S.

Už mnohokrát jsem sděloval, že mě ANO, ani Andrej Babiš neberou, nedělám si žádné iluze. Podnikatelé, už z principu, chytračí, hledají mezery v zákonech přinášející zisk. Z téhle strany obvykle neočekávám žádné šlechetnosti. Nepřekvapilo by mě ani takové chytračení v případě Čapího hnízda.

A i kdyby! Jak teď s touto deset let starou kauzou kouzlí sociálnědemokratický ministr vnitra a další politici, mě přijde mnohem odpudivější, odpornější...

Autor: Josef Havránek | karma: 24.18 | přečteno: 237 ×
Poslední články autora