Účinkující a sponzory koncertů je třeba nekompromisně kádrovat...

Česká  média pravidelně  chrlí pozvánky na  vzpomínkové   mejdany  spojené s kulatým výročím  srpnové okupace Československa…

Nepotřebuju  nic připomínat, ty zážitky jsou pořád  živé a pokud bych snad k tomu ještě potřeboval  nějakou  hudební vložku -  stačilo by pustit si Kryla, tam je úplně, ale úplně  všechno.

Zmíněné zvací relace mě tak zajímají  především díky  emotivním  diskusím, ohledně toho,  kdo by měl, či naopak vůbec neměl  v těhle „muzikálech“  vystupovat…

Pokud  vím, momentálně to má hodně nahnutý  Karel Gott a Klausova  kamarádka Lucie Bílá, která si  navíc ještě  dovolila  vystoupit s Alexandrovci.

Vstali noví kádrováci, tentokrát zase pravicoví bolševici…, kteří jsou  z obou Slavíků úplně hotoví – Povolit?! Nepovolit?!

Ano, jak už soudruzi v minulosti častokrát zdůrazňovali i umělci musejí myslet správně politicky -  ideologickou práci nelze podceňovat!

Možná by proto stálo zato, ještě pro  jistotou, pořádně zkontrolovat, zda někdo z potencionálních účinkujících náhodou  neopsal diplomovou práci. Sichr je sichr!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pondělí 13.8.2018 8:00 | karma článku: 23,14 | přečteno: 249x