Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

No hnusní amíci vzpomeňme jen na tu hnusnou agresi v Korei a na to kolik hnusných amíků tam zahynulo a kolik hnusných peněz to USA stálo.

Kdyby nebylo hnusných amíků ta dneska mohla být Korea "svobodná, jednotná a šťastná" KIMOVA.

A takhle to bylo se všemi hnusnými agresemi hnusných amíků.

Oproti tomu srovnejmě s Rusy 40 let nám zajišťovali demogracii, hospodářskou prosperitu a hlavně nás chránili před hnusnými amíky a v r. 1968 nás vyloženě zachránili před kontrarevolucí doveženou od hnusných amíků. ;-D 

Vy antiami pošukové byste se měli jít léčit. Rv

4 0
možnosti
JL

Do idiotů se nadávalo i Bushovi mladšímu, Nixonovi a Clintonovi se posmívali. Mně by zajímalo, co by provedl autor článku, kdyby byl na týden prezidentem USA, to bychom se asi docela divili...už tvář nevzbuzuje moc důvěry. Jinak mám dojem, že Amričanům svět čím dál víc přerůstá přes hlavu...Nějak nevědí, co s tím...Čína bobtná jako Otesánek, Rusko je drzé, Evropa nechce nic řešit, v islámských zemích to smrdí průserem už dlouho a do toho ty problémy s imigranty - to myslím zajímá normální Američany nejvíc, nějaká Ukrajina je jim ukradená. Od začátku je jasné, že by bylo nejlepší nechat východní ruské "leninské" regiony odštípnout se, ať se přivtělí k Rusku.

1 0
možnosti
MR

M83i97l12a68n 58R93a74d56e47k

20. 7. 2014 18:12

jo, misto aby o sestrelenem letadle cudne mlcel. Putinovo borcum na vychodni Ukrajine to musi projit

2 0
možnosti
JK

Keď vidím toho čierneho ušatého satanáša, vždy si spomeniem na proroctvá o konci sveta a troch Antikristoch. :-)

0 0
možnosti
Foto

Blbec určitě ne, ale zoufalec, který neví kudy kam, ztratil orientaci. Putin ještě drží fazonu, ale jak dlouho?

1 1
možnosti
JR

J19a66n 86R86á69ž

20. 7. 2014 13:20

Za Ukrajinu bych Obamovi vinu nedával, stejně tak za Sýrii,či Lýbii. Už několikrát prokázal, že zahraniční politika není jeho doménou. To spíše za přeměnu frašky na Majdanu v krvavou tragédii může viceprezident a jestřábi jako Mc Cain. I Clintonová se až do vcerejška (do sestřelu letadla) držela zpátky a moc dění na Ukrajině nekomentovala neb zná pozadí a moc s angažovaností USA nesouhlasila.:-( Jest ale také pravdou, ze dejiny si Obamu zapamatují, jako prezidenta, za jehož vlády ztratily USA prestiž ekonomicky nejsilnejsi světové velmoci.

P.S. To označení "blbec" sedí hlavně kvůli jeho domácí politice. Za jeho vlády se počet chudých více jak zdvojnásobil a USA se staly nejzadluženějším státem světa! Co to je za prezidenta, který zvyšuje federální  výdaje státu, které pak musí sanovat print dolary, jenž nejsou výsledkem výkonností ekonomiky, ale rychlostí tiskárny FEDu a musí se bát chvíle, kdy Čína bude chtít splatit část amerických dluhopisů nebo až se petrodolary budou vyměňovat za Juany?

0 0
možnosti
JS

Pane Havránek, Vy máte jednu zásadní chybu. Používáte svůj vlastní mozek. Tím zdaleka netvrdím, že mám stejný názor jako Vaše příspěvky. Musíte si ovšem uvědomit, že každé slovo, které je v rozporu s tím jediným pojetím svobody a demokracie je kacířstvím a řada pravověrných lituje, že kacíře dnes nelze tak snadno upalovat.

4 1
možnosti
IM

I14v81o 11M74u38l10l38e36r

20. 7. 2014 11:09

Další přízpěvek k blití. Autor asi píši z rezidentury bývalé "KGB"

2 8
možnosti
VL

"Pravicový svět" pana Havránka reprezentovaný Václavem Klausem se poněkud nabořil a pan Havránek je v krizi a zdá se, že za chvíli začne obhajovat i články pana Fojtíka. Ostatně od někoho takového již občas bere názvy svých článků. Škoda.

2 2
možnosti
PP

Když je v Bílém době "blbec", co je potom autor tohoto blogu? :-/

5 6
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články