Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tentokrát pane Havránek s vámi souhlasím na 100%. Pěkný blog.

0 0
možnosti
MN

Izraelci používají zbraně, aby ochránili civilisty, Palestinci používají civilisty, aby ochránili zbraně.

2 0
možnosti
Foto

Bůh nemůže bojovat se Satanem, protože se mu štítí jeho způsoby boje a proto by každý válečný střet musel skončit jeho porážkou.

0 0
možnosti
VK

Pane Havránku, mýlíte se v jedné věci. Ten mír by nenastal v řádu hodin ale minut. Israel nemá nejmenší zájem na vedení jakékoliv války.

6 0
možnosti

Ano mír v oblasti může okamžitě nastat, pokud Izrael definuje své státní hranice v souladu s Plánem OSN z 1947, pozve arabské uprchlíky zpět do svých domovů a uzná Stát Palestinu. Stačí, aby toto všechno udělal jako podmínku, že Hamas a nikdo jiný po pět či více let nebude používat při prosazování svých cílů násilí.

0 4
možnosti

Izrael nikdo nemůže vymazat z mapy, protože byl založen na rozkaz OSN. Ze stejného důvodu nikdo nemůže ohrozit fungování arabského státu v hranicích tak jak jsou definovány v Plánu OSN na rozdělení Palestiny z r. 1947.

Vypálili Lidice, ale Lidice žijí.

0 5
možnosti
LR

Vypálili Ležáky a Ležáky nežijí.

Přímo vidím, jak OSN zajistí mír v oblasti rozkazem.

Obdivuji Vaši víru v zázraky.

2 0
možnosti
Foto

Hamás oběti zajímá, pro ně je to totiž zbraň, kterou můžou použít proti Izraeli. Jsme svědky asymetrického konfliktu. V něm strana, která slabší používá nekonvenční prostředky boje, jedním takovým je zastrašování soupeřova civilního obyvatelstva. Na to ovšem Hamás nemá dostatečné prostředky a Izraelci se jen tak zastrašit nedají. Tak místo cizích, používá vlastní civilisty. To pak může použít, jak na mezinárodní úrovni (začne hrát roly oběti),  tak domácí, jelikož ve válce nebudou lidé klást nepříjemné otázky ohledně vlastního žití.

6 0
možnosti
Foto

Přesně to popisujete, pane Pešek i pan Havránek, ale jak to - že je tolik tupých palic, kterým to nedochází ?! Kolik lidí (a dětí) čeká zakrátko smrt ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články