Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K26a46r94e27l 28V39o40v51e10s

27. 8. 2014 20:55

Vystihl jste to přesně.!!

2 0
možnosti
Foto

Nějaký průzkum veřejného mínění ohledně Ukrajiny zřejmě proběhl, to by se o něčem podobném pan Vondra nezmiňoval.

Ale zřejmě dopadl podobně katastrofálně jako kdysi průzkum ohledně bratrů Mašínů, kdy oficiálně dle průzkumu je mělo za zločince 85% občanů, ale dle vyjádření jednoho z diskutérů, který se průzkumu účastnil prý mělo bratry Mašíny za zločince v ČR 98% občanů a v Praze 96%.

Takže pokud podobně dopadl i průzkum veřejného mínění ohledně Ukrajiny, tak něco takového si majitelé západní demokracie nemohou dovolit zveřejnit a proto se v médiích objevuje pouze ta nejpokleslejší protiruská propaganda Jaroslava Palaty či Jefima Fištejna.

Pro Vás karma R^

6 0
možnosti
Foto

K včerejší diskusi exministrů - jednozačně kvalitnější a objektivnější byl, bohužel,Cyril Svoboda. Alexandr Vondra mě nepříjemně zklamal.

3 0
možnosti
Foto

Tak oni oba dva zastávali přibližně stejná stanoviska, jenže Cyril Svoboda vystupoval daleko inteligentněji než A. Vondra.

Alexandr Vondra se v rétorice podobal spíše Lubomíru Zaorálkovi.

3 0
možnosti
MN

ono asi od pana Vondry nelze ocekavat nic jineho, od cloveka, ktery delal velvyslance v USA s jeho kartografickou skolou a znalosti anglictiny, od cloveka, ktery loboval za Americky radar v Brdech - co by kdo ocekaval jineho? Jsou lidi, kteri budou inklinovat k Rusku a jsou lidi kteri se shledli v USA - je skoda ze tak malo lidi je, kteri by se shledli v Ceske republice

6 0
možnosti
PV

Řekl bych, že si s komunisty užil svoje.

1 1
možnosti
Foto

To máte z toho, že pana Vondru berete vážně. Vzhledem k tomu, že u nás 15 - 20% občanů sympatizuje s KSČ(M) nebo jinými extremistickými spolky, není divu, že tito občané v daném konfliktu fandí Kremlu a že svádějí vinu za všechno na EU a USA. Vždyť se za minulého režimu měli mnohem lépe, do práce stačilo zajít jen pro výplatu. A tu moc, jakou měli - nelíbíš se? tak jsi nepřítel socialismu a za katr s tebou.

Jo, kdyby nás Putin od zlých kapitalistů osvobodil, to by bylo jásotu!

0 14
možnosti
MN

zli kapitalisti nebo zli komunisti, ono je to v podstate jedno a dokonce by vam nemelo vadit ani to, ze jsou lidi, kteri sympatizuji s KSCM ani s jinymi spolky, pokud to nejsou spolky neofasisticke a jine ktere porusuji zakony teto zeme. Tomu se rika demokracie a protoze jsme si vybrali cestu parlamentni demokracie, tak tady proste bude i prava i leva strana - dulezite vzdy bude, aby se dokazali dohodnout na nejakem kompromisu, a myslim si ze v mnoha vecech se domluvit dokazou. A to, ze lidi prikladaji vinu konfliktu na Ukrajine EU a USA - vzdyt mate ty same informace, a ctete si, mnohe manipulace s pravdou, nebo vynechavaji informaci ktere by mely byt poskytnuty, Paklize zacnou media informovat pravdive, nikdo nebude nic zamlcovat pak se budou i lidi chovat nejspis jinak - protoze by melo  byt v zajmu kazdeho branit a hajit pravdu,, zel dnes je ji kolem nas pomalu... a mnoho lidi si uzurpuje pravo na jejich jedinou pravdu, bez dukazu, bez argumentu. Bez nich to je ovsem jen demagigie!

4 0
možnosti
JC

Dobře napsáno.

Jen jste opomenul to olympijské absurdní a bezdůvodné protiruské štvaní. To taky sehrálo svou roli ve změně názorů velkého množství lidí (a to, že "krymský problém" začal a vrchol majdanské krise proběhl právě v době olympiády, kdy mělo Rusko zcela svázané ruce).

11 0
možnosti
KV

K48a14r90e31l 77V51o30v70e22s

27. 8. 2014 21:04

Svatá pravda. To bylo něco tak nechutného a prováděli to všichni naši novináři i z ( rudého ) Práva. Zřejmě tady musí existovat nějaký Úřad pro tisk a informace, který tu novinářskou činnost koordinuje. A nade všemi vynikal Karas z České televize a olympionik Šlesinger, kterému vadilo, že Rusové tam zabíjejí toulavé psy. A co by říkali, kdyby to nedělali ? Ocenil jsem inteligenci našich ostatních olympioniků, kteří se nedali strhnout k protiruským žvástům.!!

1 0
možnosti
Foto

Přeberte si/vyberte si...:-/

Urážky, nadávky, ,,nálepkování“, ,,cejchování“. Mnozí možná i litují, že jim k +/- chybí na klávesnicích i cejchovací železa, kterými by rádi ,,ocejchovali“ jak svá stáda, jako vyznamenání a hrdý symbol soukmenovců, tak i potencionální, pro ně domnělé oponenty, které by rádi vyhnali a uspořádali podle svých představ do ,,stád protivníků“.

,,Hrdá statečnost“ oněch ,,bijců“ je obdivuhodná. Jak dalece by se dokázali takto chovat a vyjadřovat tváří v tvář, je otázka jiná. Pokud by vůbec leckteří z nich byli schopni vyslovit souvislou větu, natož vyjádřit myšlenku. Ergo vlastní.;-€;-O:-/

Jojo, milujte se a množte se......8-o;-)

3 2
možnosti
VL

Nejvíc mám rád lidi, co mluví o vysoké pravděpodobnosti a přitom žádný průzkum nemají. Nesmíte soudit dle zdejší karmy. Vaše skupina aktivistů je skutečně neobyčejně aktivní! Nejdřív račte udělat ten objektivní průzkum a pak něco napište!

Hlavně si račte konečně uvědomit, že nemůžete suverénnímu státu předepisovat, ve kterém hospodářském bloku má být, a že nemůžete z jeho hranic dělat trhací kalendář!

Že Vy jste ve skutečnosti naše "ukrajinské, gruzínské, litevské, estonské a lotyšské" okupanty v roce 1968 vítal!

4 6
možnosti
MN

zapomnel jste na nemecke, bulharske, polske, madarske... ono tady totiz nebylo jen Rusko se svoji "internacionalni" pomoci. Urcite vam davam za pravdu, ze nelze suverennimu statu predepisovat ve kterem hospodarskem bloku ma byt, rovnez tak nelze lidem predepisovat v jake chteji zit zemi a o to se snazi Kyjev, nebot jste si jiste vsiml, ze pan prezident Porosenko uz nehovori o teroristech na vychode Ukrajiny, ani o proruskych separatistech, ale o POVSTALCÍCH, ktere je treba odzbrojit a potom at si jdou kam chteji - jen nekam pryc z Ukrajiny a co nejdal od Kyjeva, protoze by s nimi byl neustale problem!

8 0
možnosti
SN

:-) Autore, už jsem Vám psal několikrát, že naše myšlení se po vzájemných půtkách, které mezi námi byly, mimořádně sblížilo!  Jsem už také starší ročník, pamatuji toho také hodně a jak už jsem často psal, po v hrůze přežité II. světové války, jsme vítali Rusy s náruči květů! Kdo to nezažil, tak vzpomíná gulagy,  Stalina, 68. a nevím co. Nikdo nevzpomíná, že celé toto rozpoutalo Německo s Hitlerem v čele.  To je prostě minulost. Dnes je EU poslušným mopslíkem USA, jejíž jediným zájmem je dostat se s raketami na hranice Ruska a zamezit tomu, aby se stalo velmocí, které si nenechá od kdekoho diktovat, co má dělat. 

    Jen doufám, že to Amerika nepožene do krajnosti, protože.....a to každému soudnému musí být jasné - by to znamenalo konec světa. Samozřejmě i pro Ameriku, protože svět je tak nabitý jadernými zbraněmi a jak se praví .....živí by záviděli mrtvým.  Malý Černobyl si pamatujeme !  R^R^R^

16 1
možnosti
MD

'Lidsky protepleny' prispevek. +1

6 0
možnosti
AS

A47d69a12m 16S39t51a30v52a

27. 8. 2014 8:26

"....se exministr Vondra velice podivoval...": To především proto, že vůbec nevěděl, která bije. Žoviálně tam vyslovoval  ty nejvšednější, mezi námi xkrát omleté , povšechné "pravdy", prostě takové typické švejkovské argumenty.  Styděl jsem se za jeho nezasvěcenou žoviálnost! Ten Svoboda se alespoň snažil lecos abstrahovat, dedukovat, i když taky neměl úplnou šanci zazářit - prostě nemohl mluvit zplna plic.

13 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články