Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Považuji za strašidelné na této tragedii to, že lidé, kteří mají takřka neomezenou moc nad našimi životy - vyšlou neuváženě (?!) do světa lež ! Obama - "máme fakta". Dosud je nesdělil.

Lež a strach je nejlepší manipulační systém. A všude kecy o morálce.

7 1
možnosti
MK

No zkrátka letadlo sundali Rusáci, převlečení za separatisty. Žádné důkazy se nepotřebují. Přece to, co my (USA +EU) řekneme, tak  tom nikdo nemá právo pochybovat. No v nejhorším případě důkazy dotačně vyrobíme (ale ono to dá asi fušku;-D)

5 0
možnosti

Nebo vážně separatisté. Na tom území byli ukrajinští vojáci vycvičení k obsluze BUKu. Na separatisty by ukazovalo i to, že sestřelili civilní letadlo. U dobře vycvičeného ruského vojáka s veškerou technikou je mnohem menší pravděpodobnost, že by se mu to nepodařilo rozeznat.

1 0
možnosti
MP

Vzpomněl jsem si na pohádku jak kdosi jel na koni a nejel na koni, byl oblečený a nebyl oblečený...;-D

2 1
možnosti

Mě překvapuje, že komise nezjistila, čím bylo letadlo sestřeleno. Že bylo letadlo sestřeleno, to se ví od začátku. Na to se nemusela ani vytvářet komise. Dohady jsou o tom, jak bylo sestřeleno. t.j. zda z letadla, nebo ze země. Pak se totiž dalo ukázat na viníka.

Každopádně mě včerejší vyjádření holandského premiéra dost překvapilo. Je to výrazný posun oproti holandské hysterii ihned po katastrofě letadla.

7 0
možnosti
BT

pokud bude mít k dispozici kompletní vrak letadla a všechny trosky může to zjistit, zatím ho nemá

1 1
možnosti
BT

matičko skákavá další co vůbec nechápe že komise pro vyšetřování pádu letadla není soud, komise může určit že letadlo spadlo vinou technické závady, vinou chyby pilota, nebo vinou zásahu zvenčí, popíše jak se událost stala její průběh a následky ale nikdy opakuji nikdy nikomu nedává vinu na základě zprávy komise je možné vypracovat žalobu a pak potrestat viníka

takže v tomto případě bude možné např. určit čím bylo letadlo sraženo s oblohy pokud se nájdou patřičné důkazy, může se dokonce dobrat i k typu onoho prostředku který letadlo sestřeli ale nikdy komise nebude řešit kdo zmáčkl spoušť nebo odpalovací tlačítko

4 1
možnosti

jenže komise jen sdělila, že letadlo bylo sestřeleno. To ale bylo jasné od začátku. Naopak neřekla, čím bylo sestřeleno. Já jsem předpokládal, že kvůli tomu zjistění "čím" byla komise ustavena.

6 0
možnosti
Foto

J37o30z93e74f 11N51o81v12a90k

10. 9. 2014 11:48

Od začátku měli jasno zřejmě proto, že na účtu VKontakte, který se jmenoval Svodki od Strelkova Igorja Ivanoviča se objevilo video sestřeleného ptáčka, shodou okolností zrovna v oblasti pádu letu MH-17.

4 3
možnosti
Foto

autor by se měl naučit rozumět psanému textu, potom by nedělal plané závěry

4 2
možnosti
VH

Jen drobnost: vyšetřovací komise od počátku prohlašovala (ústy zástupců všech zůčastněných institucí), že bude zjišťovat   d ů v o d y    p á d u   letadla.  D ů v o d   uveden je: sestřelení (přeloženo z "odborné řeči").    Komise vždy konstatovala, že si neklade za cíl zjistit střelce, že její členové to ani neumí.    Jejím teoretickým cílem v tomto případě je vyloučit jiné důvody (které by mohly ohrožovat leteckou dopravu).  Prostě normální vyšetřovací komise letecké katastrofy.

   A teď si dělejte spekulace, jaké se Vám hodí....

  PS: Při kterém sestřelu dopravních letadel obdobná komise určila střelce?

8 1
možnosti
Foto

Ajta, teď jste panu Havránkovi šlápl na autíčko.

3 5
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články