Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Večera jsem koupil to, čemu se dřív říkalo žárovka a EU to zakázala. Trh si poroučí, proto se to prodává, ale pod jiným názvem. V Německu warmkugel., u nás jako "speciální zdroj". Vzorný důkaz, jak jsou příkazy EU trapné a k míchu, když se obcházejí.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

U nás to dostanete pod názvem žárovka. Kdepak to bydlíte?

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, jakoby z Vás mluvila tichá závist, že Vám nikdo tolik nepůjčí.;-D

Zajímavé, že v minulém režimu jste asi nebouřil proti tomu, co ČSSR "rozpůjčovala" všelijakým podezřelým státům. Např. co nás stála Kuba. A už máme splacený uran, který naši muklové nadolovali pro sovětské atomové zbraně a elektrárny?

Jinak - pokud se nebude Kreml do Ukrajiny řepit, tak tak půjčka bude mít nějakou přijatelnou návratnost - samozřejmě dlouhodobou. Navíc - myslíte, že vrazit pár dolárků do toho, aby se z problematického státu (pod ruským vlivem) stal solidní ekonomický a politický partner Evropy je k ničemu?

Co si vlastně přejete? Zničenou Ukrajinu? Vypadá to tak.

0 7
možnosti
LR

Co tak zeptat se tam lidí v regionech zda chtějí být pod vlivem Ruska nebo antižárovkářů s lihem v benzínu?

4 0
možnosti
MN

Copak je tak těžké pochopit chudáka Jaceňuka? Z čeho má proboha financovat například tu novou "železnou oponu" na hranici s Ruskem, všechny ty ostnaté ploty a sofistikované příkopy? A z čeho má financovat vyzbrojení Národní gardy, i ty kazetové bomby a ostatní zbraně hromadného ničení stojí hodně peněz. A co teprve financování kyjevského aparátu... ti ve vládě jistě teplou vodu potřebují, když se hážou do popelnic.

8 0
možnosti
Foto

Ta nová železná opona, to je něco jako Hladová zeď v Praze - moudrý Karel IV. ji dal stavět, aby zaměstnal chudinu, by netrpěla hladem.

Já nevím, jak Vy, ale my máme kolem domečku taky plot, aby nám se kdejaký prevít nelezl.

Jinak - kdo platí ruské kazetové bomby a ruskou výzbroj, která nějakým záhadným způsobem infiltruje do rukou separatistů?

0 5
možnosti
Foto

Zajímavé, kolik si Ukrajina půjčuje, přitom na zaplacení plynu nemá ani cent.

10 0
možnosti
PBR

Však nebojte, on to za ně někdo ????? zamázne, určitě ještě pamatujete jak se Porošenko v americkém kongresu dožadoval místo humanitární pomoci peněz na zbraně..a tak to je se vším, oni budou zbrojit a jiní za ně platit...

3 0
možnosti
JC

Ukrajina žádá půjčky a ukrajinští boháči jsou stále bohatší.

10 0
možnosti

K půjčkám Ukrajině bych chtěl ještě sdělit jeden můj názor:

EU se v událostech na Ukrajině velmi angažovala ve prospěch pučistů. Z tohoto pohledu je tedy situace na Ukrajině výsledkem angažování EU. A protože EU má za situaci na Ukrajině odpovědnost, je její povinností Ukrajině pomoci nejen půjčkami se splatností, ale i půjčkami nevratnými. Co jsme si nadrobili, to bychom měli sníst.

6 1
možnosti
JK

J90i52r32i 36K86u58c68e88r98a

22. 10. 2014 9:07

já se tak snažím si nenadrobit, ale pořád přesto musím něco vyžírat ;-D

8 0
možnosti

když sečtu seznam půjček, které letos Ukrajina čerpala, tak to nepavažuji za nic mimořádného. Je to zhruba tolik, kolik si potřebovala půjčit občas i Česká republika za dob, kdy finance vedl nejlepší ministr financí na zeměkouli - Šetřislav Kalousek.

Když si uvědomím, že Česko má 4-krát méně obyvatel, pak lze konstatovat, že bychom Ukrajincům mohli bratrsky pomoci tím, že jim tak Kalouska na pár let a nebo nejlépe na věčné časy zapůjčíme.

4 5
možnosti
LC

to se nám to válčí , když nám druzí půjčujou

11 1
možnosti
Foto

Ta kauzalita je možná trochu jiná, válčíme, aby nám druzí půjčovali.

3 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články