Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hrdosti na českou státnost ubývá, jsme čím dál menší, ale na českou národnost snad ne. Jen je potřeba aspoň udržovat český jazyk, nezařádit si ho dalšími cizáckými výrazy, zpívat české (moravské) písničky... Pana prezidenta a Čínu bych do toho netahala, ať je či není Čína komunistická (mimochodem, dokáže si někdo představit "demokracii" v Číně?) Je totiž potřeba navazovat obchodní styky. Což Vy, Vy už jste v důchodě, ale co my mladí, kteří budeme chtít z něčeho žít ;-)

0 0
možnosti
JB

Nevím co ještě můžeme slavit. Přešli jsme s područí jedne party do hrtanu party druhé . Jestli u první party byla svoboda pofíderní , tak dneska máte svobody kopu / prý / , ale jen pro vyvolené. Nevím nač mám býti v této republice hrdý , protože skáčeme jak nám cizinci pískaji a je to ještě horší než  za komunistů. Tatíček Masaryk by se za tuto dobu určitě velmi styděl. [>-]

2 0
možnosti
VR

V51á36c84l10a56v 66R68o96d

28. 10. 2014 19:12

Spíš bych řekl že z rekta do rekta! Ale přece jen to zatím zaplať Pánbůch má ke komančům daleko.

0 0
možnosti
Foto

Pan prezident Zeman připomíná civilizovaného hrocha, ale skvělý pořad byl dnes na ČT2 Zdenka Mahlera "Tomáš Garrigue Masaryk" - to je naše minulost a náš národní vzor, na který jsme hrdi.

0 0
možnosti
VH

Zas jednou výjimka: přesné.

0 0
možnosti
Foto

Ten kreslený žertík je opravdu výstižný. Mnozí totiž 28. říjen takto vnímáme. Svátek České republiky je to opravdu pofidérní.

3 0
možnosti
Foto

,,A to, ať už dnes večer prezident Zeman řekne cokoliv… "

To jistě. Ergo ,,nějakej" Zeman.:-/Možná lepší ,,čínská zed", tedy pro nás. A za ní hesla, sliby, ,,ideály", ty to vždycky všechno spraví:-(

2 0
možnosti
RH

Překvapil jste mě..

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články