Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Havránku, v těch milicích bych si vás docela uměl představit, ale opravdu nevím a blogery nekádruji. Ovšem vaše schopnost vyjádřit se kvalifikovaně ke všemu je obdivuhodná. Časem se na ten film určitě zajdu podívat, ale na vaše soudy nedám. Jste můj oblíbený utajený genius.Rv

0 0
možnosti

Nevím, soudruzi. Nevím, to je to.

0 0
možnosti

J67a36n 70R15e58j34ž98e50k

23. 2. 2015 4:58

Ten ubožák Havránek film neviděl a přesto ohrnuje nos. Inu, bývalý lidový milicionář a komouš je tím pravým znalcem umění!

1 5
možnosti

....... teda já to veledílo taky neviděl, tak jako sem neviděl "Odcházení" od velkolepého režiséra pravdy a lásky VH !!! ..... a to se u teho prej LVI samotným hladem pozvraceli (čerpám z kritik a recenzí uveřejněných v médiích) ....... abych k něčemu zaujal názor, nemusím tu hrůzu nutně vidět na vlastní oči, vona úplně postačí ta "návštěvnost" ;-) !!!

1 0
možnosti

M55a94r89t83i86n 41L43a16c70o

22. 2. 2015 16:51

Problém je v tom, že konanie údajne nezávislej poroty je kontraproduktívne. Ak aj mali (vo svojej naivite) v úmysle Cigánom pomôcť, dosiahli pravý opak.

A vrcholom je udelenie ceny pre najlepšiu herečku v HR. Je výsmechom v prvom rade pre samotnú Klaudiu, ktorú zneužili. Vyzerá byť inteligentná a myslím si, že si vie spočítať, že najlepšou herečkou nie je. Dokonca nie je ani herečkou. A tí, ktorí za ňu hlasovali ( a tie, ktoré boli v tomto nerovnom súboji porazené) jej to dajú najavo. Je mi jej úprimne ľúto.

Psi brešú, karavána ide ďalej a všetci sa tvária, že kráľ nie je nahý...

8 0
možnosti
Foto

Inu.. ne že bych byl příznivcem toho filmu, ale... něco mi tu nesedí. 

Titulek: Cesta ven - multikulturní, divácký propadák a v textu: 

"jsem se  tomu filmu také velkým obloukem vyhnul, navzdory velké snaze  České televize, která  ho  servírovala  těsně před letošním Českým lvem."

Jste v pořádku pane Havránku? Jak proboha víte, co v tom filmu je, když jste ho neviděl?

3 8
možnosti

Pane Bango, nikdy jsem si o Vaší vnímavosti nedělal iluze.Ale, máte snad už věk na to, abyste se smířil s faktem, že na něco  prostě nedosáhnete... Ostatně, každý nemůže být génius, že...

Jinak  děkuju za optání, a jak je to s Vámi?

7 2
možnosti

Vaše slova: "Kámen úrazu zřejmě spočívá  zejména v tom, že  většina Čechů, která  nemá s romskou  populací zrovna ty nejlepší zkušenosti, je médii pravidelně masírována propagandou, která, z prokazatelně obtížněji přizpůsobivého etnika, s vysokou kriminalitou -  masivně čerpající všemožné  sociální dávky, vytrvale vyrábí  jen  nevinné, nešťastné  oběti rasistické české společnosti, problém nachází výhradně jen tady…"

Vážený pane, ten film všechny ty Vaše příklady velmi realisticky ukazuje, asi jediné, co by Vás štvalo je to, že hlavní hrdinka se tomu chce vzepřít a zmizet z toho někam pryč. Přiznám se, že takové Romy v reálném světě znám i já, jedna romská holka se mnou studovala právnickou fakultu - taky musela z toho prostředí tak nějak vypadnout. Podle mě si myslíte, že se jedná o nějaký film, který přikrašluje Romy, ale ono tomu tak fakt není.

1 1
možnosti

T63o59m66á11š 32M72a56l12ý

22. 2. 2015 19:44

Znám i  soudce romského původu, MIlan Virág  u Okresního soudu v  Teplicích. Přemýšlivý soudce, proti jehož rozsudkům  moc namítat nelze. ( v prostředí práva se pohybuji dvaatřicet let)

0 0
možnosti
Foto

"Možná, že  právě na tuhle státem štědře  podporovanou sugesci, hloupě vyvolanou alergii,  film  Cesta ven dojel…." R^

15 1
možnosti

Já bych řekl, že neprávem, protože film je to fakt velmi kvalitní.

2 2
možnosti

Tak to se Vám, milý blogere, moc nepovedlo, že !

1 5
možnosti

Film jste neviděl, co vás tedy vede k tomu, že se k filmu vyjadřujete? 8-o8-o8-o

8 4
možnosti

Na tom má autor založen svůj blog, vyjadřovat se hlavně k tomu, čemu nerozumí....

1 3
možnosti

Multikulturalismus v této podobě je tragické levicové spiknutí, kterému naneštěstí někteří uvěřili. Namísto, aby tato politika vychovávala k něčemu praktickému, pro život užitečnému, konzervuje u Romů negramotnost, lenost a celoživotní závislost na sociálních dávkách.

36 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články