Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neračte se zlobit, ale Vy na fotce také nevypadáte nejlépe.

Já se pro změnu občas trochu stydím za Vás.

0 4
možnosti
MN

No ale Vy jste to s tím svým kuním úsměvem také zrovna nevyhrál, tak proč to tu rozhrabáváte? Myslela jsem, že hodnotit lidi podle vzhledu je doménou tak nanejvýš Jary Rank.

Pan Havránek evidentně nehodnotil jak vypadá pan Kocáb (tak jako to teď děláte Vy), ale pozastavil se nad jeho jurodivým intenzivním výrazem.

5 0
možnosti
Foto

Michael je asi hnán spasitelským syndromem, že je Vyvolený. Říká se tomu dobroser.

4 0
možnosti
PBR

Asi spoustu diskutujících naštvu, ale jednou jsem měl možnost vidět nejen pana Kocába ve společnosti živě. Dokonce s ním i jeden z mých kamarádů minutku mluvil. Kdybyste viděli tu sebestřednost, aroganci a pohrdání, myslím, že byste se nedivili vůbec tomu co v poslední době dělá. Jeho pomocná ruka cikánům je jen prázdné gesto a berlička ke zviditelnění se sama sebe. Možná ten pocit znáte, možná jste ho taky zažili, že vám dal někdo najevo, že je něco víc aniž by řekl jediné slůvko. A to je přesně pan Kocáb a jeho kamarádi. Držme si palce, aby jeho působení a řečnění nepřešlo v činy. Pak by to teprve bylo peklo...

10 1
možnosti
JR

J61a50n 19R73á24ž

26. 2. 2015 11:20

Smutné je, že si media všímají blabolů bývalych jrdnorázových politiků . Bývalý muzikant, který sám o sobě by nenaplnil posluchači ani venkovskou hospodu, bývalý tunelář investičního fondu, bývalý politik na jehož éru všichni raději zapomenou. Na něj platí: "Kdykoliv chceš mluvit, raději mlč!"

8 1
možnosti
MN

Michal Kocáb dnes bohužel patří mezi naše přední fanatiky, které naprosto nezajímá, co vlastně chtějí a proč bojují lidé na východní Ukrajině.

Kocáb je veden pouze až patologickou nenávistí k Rusku. Když slyší nějaký oponentní názor na dění na Ukrajině, tak má evidentně rudo před očima a vzteky přestává dýchat. Ta nenávist je v něm tak nakumulovaná, že působí místy až dojmem nepříčetnosti. No a tak nějak asi vznikají uherskobrodští střelci...

10 1
možnosti
Foto

Možná spíš fanatizmus chtěnej. Účelovej:-/

5 0
možnosti
JS

Pana Kocába jsem měl začátkem 90 let rád. Notabene vedl moji oblíbenou kapelu Pražský výběr. První trhlina přišla s vytunelováním IF Trend. Ten založil společně s panem Kratochvílem, rovněž hudebníkem. Další trhlina přišla s tzv. případem Matiční ulice v Ústí nad Labem. Další roky se už táhly ve znamení dalších hysterických výstupů pana Kocába. Dnes už mu nevěřím ani nos mezi očima. :-/

19 1
možnosti
PT

P73e75t26r 78T84o72m96e97k

26. 2. 2015 9:12

Ale no tak, vám se tady sovětská armáda líbila ? Zvlášť v této době to je hodně aktuální. Kdybyste se podílel, ba byl přímo podepsán na jejím odsunu asi byste na něj koukal jinak. Opravdu tady není stokrát víc lidí, kteří by nám měli vadit podstatně více ? A co se týče té fotky, to snad nemyslíte vážně. A  když se tak koukám na vaši fotku....

1 9
možnosti
JR

J89a34n 56R71á81ž

26. 2. 2015 11:33

Až vysvetlíte záhadu, že v době zákazu Pražského výběru, kdy oszstní členové mohli jet max. do Bulharska a členové Jazzové sekce byli denně pod dohledem StB, dostal Kocáb od StB výjezdní doložku do USA, kde mohl s Frankem Zappou preludovat v jeho Kalifornském studiu několik týdnů, tak budu ke Kocábovi přistupovat jinak, než jako ke spolupracovníku nějaké zahraniční zpravodajské služby. Jestli to byla CIA nebo KGB je mi jedno.

A opravdu jste tak naivní, že si myslíte, ze nějaký muzikant mohl reálně ovlivnit odsun sovětských vojsk ze střední Evropy? Dohoda Baker/Gorbačov zněla: První bude Československo a Maďarsko, pak Polsko a naposled NDR. Takže i kdyby se Kocáb koupal na Malibu, místo exibování mezi sovetskymi tanky u vagónů, tak by Sověti odtud stejně vypadli.

6 0
možnosti
Foto

I91v91a69n 85M39a83r76e57k

26. 2. 2015 8:47

Nic nebrání p.Kocábovi i Pezsiňskému jít posílit své druhy na Majdan resp.posílit řady batalionu smrtonošů Azov ! Rv

13 5
možnosti
Foto

I35v64a92n 75M70a49r70e23k

26. 2. 2015 8:46

Nic nebrání p.Kocábovi i Pezsiňskému jít posílit své druhy na Majdan resp.posílit řady batalionu smrtonošů Azov !

4 2
možnosti
PV

Ten pocit vděku, který chce, abychom měli za jeho přínos k odsunu RA, je úsměvný. On si ve své naivitě asi nepřizná, že ho vybrali, ať vyprovodí nezvané hosty, z jediného a prostého důvodu: tehdejší OF a jeho protagonisté se tímto činem nechtěli pošpinit, eklovalo se jim jednat s jistě arogantními sovětskými papaláši. Tak to hodili na něj. A on jako správný trumbelín se toho chopil s nadšením až svazáckým.

9 5
možnosti
JN

Myslím, že organizací odsunu  Sovětské armády pan Kocáb odvedl velký kus kvalitní práce.

Je jen jeho smůla, že všechno ostatní, co provedl potom, už si chválu nezaslouží.

5 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články