Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J27a31n 83R71á28ž

27. 2. 2015 18:50

Jak nemám nijaké výčitky, když označuji p.Šabatovou jalo bolševika, není mi nijak zatěžko označovat předmětnou dámu jako Marxová Tominová, čímž to první je v tomto přídavné jméno, vyjadřující její vlastnost.

2 1
možnosti
MO

Marksová - Tominová, Dientsbier a Šabatová  - ti kudy chodí tudy škodí.

5 0
možnosti
Foto

Děti jsou matky i otce. V mnoha zemích světa je pravidelná střídavá péče dobrým zvykem. Už před léty jsem spolupracovala s anglickým vědcem, který byl s dětmi jeden týden dva dny a další týden tři dny. Pravidelně a spravedlivě se střídali v péči s manželkou, přičemž ani jeden z nich nezanedbával svoji profesi a kvalifikaci.

Byl nadšeným otcem, vždy mi ukazoval fotografie dětí, kterými se pyšnil stejně jako svými pracovními úspěchy a neuvěřitelně si pochvaloval, že s nimi může zažívat každodenní radosti a starosti, o které nepřichází jako většina otců, kteří vidí své děti jen o víkendech či večer, když přijdou utahaní z práce.

0 9
možnosti
Foto

A co abyste takovou distribuci nechala na rodičích?

11 0
možnosti
Foto

Z hlediska dlouhodobější strategie, na kterou mě přivedla diskuze na Mises.cz,  je  asi zapotřebí volit takové lidi jako je soudružka Marxová a takové strany, které nejvíc slibují, to znamená levicové, včetně komunistů.  Čím víc o tom přemýšlím, tím víc se mi to jeví jako vhodný způsob boje proti státu.  Podporovat jakýkoliv etatistický nesmysl, který zvýší náklady a systém se pak zhroutí se pod tíhou svých opatřeních.

3 1
možnosti
Foto

Když to tak sleduju, jaký to má trend, počítám, že se napříště v nějaké další vládě musí zákonitě objevit nějaká paní ministryně Eleonor Krávová...

3 1
možnosti
Foto

Když muži na mateřské kojení nezvládnou - tak soudružka Marksová spolu s Diensbierem a ostatními socany děti znárodní, odebéřou a dají do správy státu v podobě dobře placených pěstounů (nezaměstnatelných Romů). Budete-li se bouřit, i Vás umístí do chládku.

Tato nekompetentní husa je velice nebezpečná už tím, že fandí norskému Barnevernetu.

Pane Sobotko, vyhoďte tu příšeru, dokud nejsou škody nevratné !!!

14 0
možnosti
Foto

To zkomolení jejího příjmení je tak na úrovní první třídy ZŠ....

0 8
možnosti
LR

Stejně jako její činnost a Vaše kritika

11 0
možnosti
Foto

Je vůbec pozoruhodné, že mnozí dnešní politici, pokud si neví rady, tak sáhnou po nějakém historicky "osvědčeném" způsobu řešení společenských problémů.

2 0
možnosti
Foto

Je úchylná a kompenzuje si to na druhých.

16 0
možnosti
MP

Kdyby byla úchylná, tak ji budu coby maroda litovat. Ona je tak ideově zvrhlá, že to hraničí až se zločinností.

8 0
možnosti
Foto

Její působení je o to horší, že do nich nejen šlape, ale sama i produkuje.

18 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články