Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pane Havránku, s Uhdeho názory také občas nesouhlasím. Kdybyste ovšem měl v hlavě tolik znalostí, kolik on má v malíčku, byl by z vás intelektuál. Takhle jste zakyslý Havránek.8-o

1 0
možnosti
JH

Pepo, začínám mít obavy, abyste se ze mne úplně nezbláznil...:-)

0 0
možnosti
JS

J37a19n 41S69a56r34k31a

1. 4. 2015 17:37

Pane Havranku, dokazete Vy nekdy neco peclive precist nebo se podivat na nejaky porad od zacatku do konce?! Vy vzdy na zacatku nejake te sve "vitky" zdelite narodu, ze jste clanek ci rozhovor "preletl v rychlosti" nebo ze jste si nejakej porad v TV zapnul az" na poslednich 5 minut." To Vam ale nebrani v tom, aby jste mohl lidi o kterych pisete pomlouvat, zesmesnovat a poplivat. Jiz jsem Vam to psal ve spojitosti s prujezdem Dragounu a napisi Vam to i ted. Jste pokrytec Havranku, jste pokrytec...

2 1
možnosti
Foto

J70a21n 59P54e98c94h74a

1. 4. 2015 15:52

Pane Havránku, měl byste se ze svého německého bydliště někdy zvednout, podívat se do Česka a nesledovat jen Russia Today a Sputnik. V posledních pár dnech tu ten váš "nesporně sílící antiamerikanismus" skutečně kvetl. Ovšem jen ve virtuální realitě; v té skutečné to bylo naštěstí zcela naopak.

6 3
možnosti
JH

Milý Vševěde, jako vždy díky za cenné rady.

2 3
možnosti
FS

"Díky  homosexuálnímu  profesorovi  fyziky,  jsem  měl z tohoto předmětu  vždy výbornou, takže dobře vím, že  každý tlak budí protitlak!"

A jak moc to tlačilo, Pepo? Děsivý zážitek z mládí? To proto jste stále tak frustrovaný?

6 3
možnosti
JH

No vidíte Františku, a to  se přitom  říká, že mi schází sebereflexe...

2 0
možnosti
Foto

I57v95a67n 91M74a80r94e27k

1. 4. 2015 14:58

Dnes jste trošku překročil obvyklou délku svých blogů ,ale jako vždy >>>>karma R^

2 0
možnosti
JH

Jde to se mnou z kopce...:-)

0 0
možnosti
PZ

karma R^, obyčejní lidi (burani jak je definuje Hampl), kteří zatím tvoří ve společnosti většinu,udržují svým selským rozumem společnost lepší a chytřejší, než ukazuje internetový a mediální obraz společnosti.

Mediální obraz je logicky zkreslen tím, že na internetu jsou aktivnější lidé, kteří mají radikálnější názory (a navíc různí exhibicionisté od rozumných lidí po úplné pošuky). Obsah samotných médií zase zase zkresluje snaha o čtenost (je to jejich chleba, netřeba je za to hanět), a tedy že radikálnější/kontroverznější názory jsou pro čtenáře čtivější, než logická nuda (hodně jsem to zjednodušil).

Tedy samozřejmě, že posun v názorech lidí na USA/NATO je dán zejména posunem v chování těchto subjektů v posledních letech (hlavně Obama) + zejména tím jak lidé na vlastní oči mohou posoudit např. tristní výsledky arabského jara..... (pozn. neřeším s jakými úmysly do toho Obama šel, klidně mohly být dobré, pro realistu, jsou ale důležité výsledky)

Tedy úvaha celoživotního komače Uhdeho tom, že za vše může Ruská propaganda, je proto zcela mimo.

Není třeba podceňovat obyčejného českého [>-] člověka, to dělají jen namyšlení hlupáci ;-)

3 1
možnosti
Foto

Antiamerikanismus se nerozšiřuje z důvodu rostoucí popularity komunistů, ale z neustálé mediální masáže. Lidé už odmítají, aby jim pořád někdo podsouval, kdo je zlý a kdo hodný. Silně to připomíná dobu komunismu. Takový lidé pak nesympatizují ani s Amerikou, ani s Ruskem.

10 0
možnosti
ZU

Navíc kdo má více informací, tak nemusí být moc bystrý, aby věděl bez ČT ,kde je zlo...

0 0
možnosti

Pane Havránku, pana Uhdeho a jemu podobné prostě nečtěte, nevěnujte mu pozornost. Vím je to složité, média je hrnou do hlav lidem všemi směry. Ale to jednou přejde.  Jednou i tu marii rotrovou přestanou hrát 200 x za den.

3 0
možnosti
Foto

Rána na komanče a antiamerikanisty dopadla. O americké základně v ČR se už jedná:¨

http://www.turnovskovakci.cz/view.php?nazevclanku=starosta-turnova-o-v&cisloclanku=2015040001

Pane autore, abyste pomalu přešaltroval.

3 4
možnosti

pane Dvořáku vy jste zešílel ? Nebo to píšete ve svatém nadšení, že jednou konečně budeme žít ve stylu 1984 ?  Třetí varianta je tak kongnitivní disonance.  / Nadával jste léta na komunisty, nyní jste zjistil, že to nejsou ti, kteří nám škodí ale zůstáváte u nenávisti abyste se nezesměšnil/  A poslední varianta je, že jste to ještě nezjistil.

7 4
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články