Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

clovek cloveku vlkem .. soucasna doba to ukazuje cim dal vic. Cim dal vic se ukazuje, ze ona sedma velmoc dokaze zmanipulovat davy lidi, kteri papouskuji to co se doslechli, ani nemaji svuj vlastni nazor. Pak mi pripada velmi komicke, kdyz vysoci politici tvrdi, ze ona jizda je provokaci, ale neumi vysvetlit proc - vlastne na to nemaji  zadny dukaz.. no asi podobne jako kdyz zase druzi tvrdili, ze provokace jsou ty Americke transportery, ktere bojovaly v Iraku, jedouci Evropou. A to vsechno tu hysterii korunuje veta .. ale dnes je jina doba a Rusko je agresor...ani to nedokazi mnozi vyhodnotit kdo na teto planete je skutecne agresorem!

2 2
možnosti
JH

Docela vám věřím, že neustále sledujete různá zpravodajství. Už je to na vás i znát.8-o8-o

3 1
možnosti
MJ

Ještě jednou tak trošku "provokativně.

Chtěl bych se zeptat generace z minulého století. Právě jsem napsal e-mail ruskému zákazníkovi do Krasnodaru, kterému přes další českou firmu vyrábíme pece na nitridování a očekávám ještě dnes odpověď. Chtěl  bych vědět zda-li jsem putimmilec, či ruskoprdolezec, či vlastizrádce či demokratobourák :-))))).

1 1
možnosti
MJ

Jo a dodatek....ještě na výrobě se zúčastňují tři další německé firmy dodáváním součástí elektroniky , jedna rakouská dodáním "mozku pece" . Co jsou ony?

1 1
možnosti
Foto

V kapitalismu byl člověk člověku nočním vlkem, kdežto v socialismu je tomu právě naopak.

Obávám se, že ti chlapci svým názvem Noční vlci znectili jeden živočišný druh - Canis lupus.

Mám lepší nápad na název blogu: Smečka Nočních vlků a novináři.

1 0
možnosti
ZM

Tak ho napište. Stejně nechápu, proč svoji velebnou moudrost omezujete jen na diskuzní příspěvky.

2 0
možnosti
MJ

Takový katastrofický scénář.

Snad se za mého života (jsem na jeho počátku dle pokroků v medicíně) nedočkám "demokratického" bourání památníků "Neznámého vojína" , památníků v českých městech a v Berlíně. A namísto nich postavení památníků "Neznámého amerického vojáka". Věřím, opravdu věřím, že někteří z Vás by toho byli schopni.

9 0
možnosti
PV

Na tomhle příkladu s motorkáři je zase vidět tu bídu tzv. demokratúry, když se někteří vládní úředníci málem pokakinkají z průjezdu chlapců drsňáků, co vzdávají hold svým statečným předkům.

4 4
možnosti
AL

Někteří novináři a diskutující jsou jak malé děti. Zbaští všechny blafy co jim kdo předhodí a ještě to vydávají za svou pravdu a přesvědčení.

Teď je zrovna "moda" výt protirusky na měsíc a lézt amíkům ... na Strykery.

Za chvilku vydá Velký bratr příkaz zase kolektivně štěkat na něco jiného a novosoudruzi se toho rádi ujmou.

Karma a příjemnou neděli.

13 4
možnosti
Foto

ale na druhou stranu, se tady, jako na povel, vynořilo najednou hejno, které zase pochlebuje na druhou stranu, skoro by jeden soudil, že je to dobře placený džob.

Jenom ten styl je nějak, zvlášť nám starším, nějak povědomý.

4 0
možnosti
MJ

Hezkou neděli.

Sakra musím pracovat i v neděli na PC. A tak si trochu zatrolluji. Jak si tak projíždím internet a zabloudím do historie a do dnešních dnů zjišťuji jedno stejné. Za každého režimu existuje snaha lid vést "v jedné lajně ideové".Ať to byla otrokářská společnost, feudální, totalitní,demokratická. Tu snahu zvláště ještě zvyšují zdejší Vaší generace. Ovšem Vy jste z několika vzácných vyjímek. Kšiltovku smekám. Za každého režimu je snaha pozavírat lidi vedle lajny. I zde se už ukazují takové tendence.Ukazují se také tendence vyvážet smýšlení násilím.Pan Ziegler by jistě dělal politruka (význam slova politruk jsem si našel na internetu).

Nikdy , nikdy bych se nenadál, že motorkáři jsou Vaší generaci tak trnem v oku. :-))))))))))))))).

3 0
možnosti
MJ

A ještě provokace. Prý. Každý rok se tedy od Rusů dělají provokace. Každý rok Rusové jezdí do Berlína. Uctít památku svých mrtvých. Nikdy bych se nenadál, že i demokratická společnost to chce zakazovat. Nikdy. Ale ovšem...naše společnost si neumí uctít ani své statečné....

4 0
možnosti
MD

To je ale k vzteku, coz pane Reichelte, za jaky konec se toho Rusove uchopili.

A navic pokud si za sebe posadi paradni blondate ruske holky sedici na peknych americkych strojich drzicich se ramen ruskych kluku.

5 0
možnosti
PR

Ale jděte,vy jste po ránu koukal na nějaké lechtivé stránky a ne a ne se uspokojit;-D

2 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články