Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77i96ř65í 12V79a17c40a

8. 5. 2015 12:04

Na tiskové konferenci několik dní po sestřelu ukazoval ruský generál (pověřený vládou!!!) družicové snímky několika ukrajinských BUKů mezi nimi u obce "Zaroščenske". A zmínil se i o přítomnosti ukrajinského pravděpodobně SU-25. ... tolik oficiální vyjádření Ruska.

Novináři tato sdělení rozpracovávali (a to nejen ruští) a výsledkem bylo mnoho verzí ať už proruských nebo proukrajinských. 

Jestliže ruští opozičníci našli (ukradli?) doposud oficiálně nezveřejněné materiály o tom, že střílel ukrajinský BUK u obce  "Zaroščenske" nejde ani o novinku ani o překvapivé tvrzení.

0 0
možnosti

Pokud tomu tak je, tak jen "verejnopravni" Ceska televize, ze o Ukrajine informuje dusledne podle smernic Evropske komise a o fakta se vubec nejedna !

3 1
možnosti

.....Ceska televize potvrzuje....

0 0
možnosti

Rusko přiznalo, že odtržení Krymu inscenovalo. To je tedy blbě formulovaná zpráva, že?   Tedy podle p. Havránka.

  Ano Rusko přiznalo, že se mýlilo když tvrdilo, že letadlo bylo sestřeleno raketou vzduch - vzduch.  Možná jste to nepostřehl - ale v titulcích (nejen televizních) je takto dlouhá věta vždy zkrácena. Už ve škole jste se jistě učil, že čeština nadpisů, titulků a plakátů má své zvlášťnosti.

   Na druhou stranu si nevzpomínám, že by titulek uváděl ruskou raketu - bylo napsáno raketa Bug z ukrajinského území.

4 2
možnosti

Pro tvrdohlavé: Rusko až dosud tvrdilo, že má snímky té střely vzduch - vzduch. Takže teď přiznalo ....

2 2
možnosti

No nejste o moc lepší, " jakýsi opoziční plátek" je Novaya Gazeta což je obecně uznávané nejserióznější opoziční médium, zmíněná analýza není anonymní ale vypracovaná experty výrobce raket Buk na žádost holandských vyšetřovatelů. Z expertizy vyplývá:  a. letadlo bylo s největší pravděpodobností sestřeleno raketou Buk, b. nelze jednoznačně určit odkud byla raketa vystřelena, do úvahy připadá jak uzemí ovládané Ukrajinou, tak povstalci. Nevím,. reportáž ČT jsem neviděl, ale fakt je že se v článku Rusko k ničemu nepřiznalo, jen ruští experti přiznali, že letadlo bylo sestřeleno raketou Buk, nic víc nic míň, ale ta Vaše demagogie není o nic přesnější. Uvedená analýza je na http://www.novayagazeta.ru/inquests/68332.html

4 0
možnosti

Ten plátek jste si, pane arbitře, dodal sám. Ale i kdybych snad nebyl lepší nežli ta ČT - já přece nejsem veřejnoprávní, mne lidé čtou dobrovolně a zadarmo...:-)

6 3
možnosti

Pane Havránku, co byste chtěl za 135 Kč měsičně?

2 1
možnosti

Jsem skromný, úplně by stačilo, kdyby ty   veřejnoprávní prostředky nedělali  z diváků, posluchačů  -  tak důsledně,  voly...

6 0
možnosti
Foto

Nevim jestli se priznalo Rusko, ale rusky valecny zlocinec Strelkov se k tomu priznal jeste ten stejny den.

Z toho uz se ani separatisti ani cesti komousi nevylzou.

8 9
možnosti

Jenze Strelkov je na tom podle vseho stejne jako vy. Nikdo mu neveri a tak se hleda a vytvari dalsi a dalsi skutecnost.

6 2
možnosti

Asi problém číst? Pokud někdo rok tvrdí že letadlo sestřelila Ukrajinská stíhačka aniž by k tomu mělo důkaz tak tvrzení že letadlo sestřelilo něco jiného je prostě PŘIZNÁNÍ  k tomu že rok tvrdili nesmysl.Je to tak těžké pochopit a nebo ve své zaslepenosti vše překroutíte.8-o8-o

3 7
možnosti

Ano, zaslepení lidé musí mít nutně problémy se čtením. O tom přece musíte něco vědět....:-)

7 3
možnosti

Každopádně je potřeba připomenout, že tuto zprávu o tom, že "Rusko se přiznalo ..." tady na blogu iDnes velmi ochotně převzali protiruští blogeři a diskutéři. Vůbec jim nevadilo, že se nepřiznalo Rusko, ale že to je "tajná zpráva" od opozičních zdrojů v Rusku.

Za bolševika dodávali československé opoziční zdroje "tajné" zprávy o jedovatosti československých potravin. Žrali jsme prý jedovatá kuřata a chlastali jedovaté mléko. Jakmile ale padl bolševický režim, ihned jsme měli u nás kuřata a mléko velice kvalitní, což lze dokumentovat tím, že naši "ubozí hladoví" sousedé ze západního Německa a Rakouska k nám jezdili po přestříhání ostnatých drátů nakupovat levná kuřata a mléko zcela bez strachu o své zdraví.;-D

15 4
možnosti

Divím se, že jste ochoten sledovat kanál...čt.

3 0
možnosti

Jako temer nesledovac TV, a CT uz vubec ne, dekuji za vase 'vytahy' z jejich pocinu. Za vase hrdinstvi a sebeobetovani karma pro vas.

CT je vskutku 'blyvajz'.

7 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články