Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J91a38n 80P45e53c44h13a

30. 5. 2015 14:23

100% souhlas a karma.

0 0
možnosti
ND

Jasně, paní Jana Nečasová je nevinná, neúkolovala tajné služby pro soukromé sledování tehdejší manželky P.N., nezneužívala svého postavení, prostě je to normální, že se žalobci nestydí, když se jim to nelíbí. Připadám si jako v blázinci, opravdu si pane Havránku myslíte, že se nic nestalo, že jsou souzení protagonisté bez viny?

1 0
možnosti
VC

Nikdo neříká, že se nic nestalo. Ale pokud nemám pravomoc, nemůžu jí zneužít !!

1 0
možnosti
VC

Já se divím těm reakcím, které dehonestují soudkyni. Obžaloba jednoznačně zněla - zneužití pravomoci . Sekretářka nemá pravomoc úkolovat tajné služby. Rezume - nemůžu zneužít pravomoc, kterou nemám. To je důvod proč se Istvan znemožnil jako prokurátor a nemohl u soudu uspět.Tím neschvaluji počínání Nagyové ani zbabělost Nečase.

7 0
možnosti
MJ

Hezký den.

Nevím čemu se divíte. Mezinožka řasnatá vždy vládla světu. Už ve starém Římě, před Kristem a za ním.  . A vládne i v domácnostech zdejších komentátorů.

2 1
možnosti
JK

R^ Plně s vámi souhlasím a sdílím podobný názor.

0 0
možnosti
SN

:-)   Víte, ono je to složitější !  Policie pracovala dobře, ale bohužel marně! Když není vůle, tak se to prostě soudcem zamete. Jedině v banánistánu, jako jsme my, může bývalá kantinská poroučet  nejvyšším generálům, kteří se de fakto před ní plazí a ona jim rozkazuje. Už tento fakt je šílený! Vám se to zdá normální? Mně rozhodně ne!  A drahé dárky, jsou jí přány! NEčase je mi upřímně líto, je to dobrotisko a byl vlastně dominou zneužit. !!!!!!

3 3
možnosti
TM

T67o39m85á61š 30M66a38l35ý

29. 5. 2015 21:51

Soudce není vykonavatelem  vůle a přání ani policie, ani prostého, bulvárem  zmateného občana.

1 0
možnosti
JZ

Tentokrát zasloužená karma. R^:-)

3 3
možnosti
JS

Pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí. Naše justice znovu dokázala svou nezávislost. Naše justice je vzorem pro EU. Jen tak dál chrabří soudci. ;-D;-D

1 1
možnosti
TH

V prospěch justice?

Ten rozsudek znamená jedno - kdokoliv může zneužívat tajných služeb a nebude za to potrestán.....stačí mít peníze, nebo vlivné kámoše.

Jsme Rusku blíž, než si kdo myslí....fungováním justice zcela určitě...ale tak když to berete jako plus....8-o:-/

3 6
možnosti
RS

Ten kdo ztratil svou tvar  je ceska justice- ukazala  svou bezzubost a bezcharakternost , soudy uz nesoudi dle práva ale dle starnickych sekretariatu  , Rathem pocinaje  a Nečasopou konče  je to ubohe a z zblití...jak  si muzeme   jako obcane  jeste  tech "soudcu" vazit????[>-]

4 3
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články