Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Taky souhlas a KarmaR^. Nicméně je to, co jste napsal, velmi smutné čtení...

5 0
možnosti
PB

..... tak zajímavý že tu ochranku požadovala enem ČT,- kde je asi problém ?!

4 0
možnosti
Foto

Tohle napsal pan Titlbach na svém FA profilu.. :-)

Filip Titlbach

17 hod ·

Dneska se nám na Hradčanském náměstí snažili dobýt do přenosového vozu někteří demonstranti. Třískali do oken a rvali za dveře. Jednomu se to dokonce podařilo a sahal po technice. Další nás odpojili od elektrocentrály. Když jsme požádali policisty o pomoc, řekli nám, cituji: "Můžete si za to sami, protože lžete, najměte si svojí vlastní ochranku."

Tolik k heslu Pomáhat a chránit.

8 0
možnosti
JM

Inu, to víte, není to nic příjemného ani slušného, ale trpělivost lidí má svoje meze. A když jim budete lhát do očí za jejich peníze, tak nervy povolí a něco podobného se může stát.

26 0
možnosti
PV

Samozřejmě.R^ A je zapotřebí to psát do té doby, než se to změní nebo je někdo pošle k čertu. Jde to, v Polsku svazáky a ideové komisaře z TVP vyhnali.

15 1
možnosti
MM

V Polsku to teď řídí ministr financí, tak se těším až tomu tady bude šéfovat Babiš.

1 1
možnosti

Další plivanec. :-) Jenže chtít po Vás, pane Havránku, abyste na psal, co přesně vysílaly ČT, popř. ČRo, špatně, kde přesně se mýlily, a proč, a podložit to věrohodnými a relevantními argumenty, to by toho člověk po Vás chtěl příliš. To, že se zpravodajství a publistika veřejnoprávních médií nevejdou do Vašeho pokřiveného myšlení, rozhodně není jejich chyba. Naštěstí máte po ruce těch cca 40 ruských webů, takže dobře víte, jak se věci mají a co si máte myslet ! :-)

4 24
možnosti
JM

;-DPlivanec, pokřivené myšlení, ruské weby, pan Havránek má zpracovat nějakou tu studii. Sakra, ve Vašem světě bych nechtěl žít;-D

26 1
možnosti
PV

Tak horke to vcera nebylo... ze se lide pracovnikum CT vysmivali, to ano, ale co jsem videl ja, tak jim o zivot rozhodne neslo... takze policejni ochranu nepotrebovali :)

14 0
možnosti
JM

Počkejte pár měsíců

9 0
možnosti
MD

Pisete ..

'Nemám rád hulvátství, natož pak násilí, ke kterému shromážděné davy nemají nikdy daleko.'

Jenze nejsme jako oni tady uz jednou bylo. A kam nas to zavedlo. Takze jakze jsi to rikal, dedo, 'na hruby pytel hruba zaplata ?' Hulvatstvi a dusevnimu nasili jsme vystavovani dnes a denne, temer pri kazde prilezitosti. Za zakonem narizene poplatky.

18 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články