Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na CT se neda divat a CRozhlas se neda poslouchat. Uz to nechci platit. Co mam delat?

1 0
možnosti

P82e30t26r 94S63k47á35c61e28l

26. 2. 2016 23:02

<Nač zbytečně opakovat, všechny výtky, které stále častěji a ostřeji směřují na adresu ČT. Soudní lidé si mohou denně dělat vlastní úsudek o televizi kterou nedobrovolně sponzorují.>

Souhlas v tomto, stačí si dnes vzít program na příští týden a porovnat s tím, který byl na týden prošlý. Jako přes kopírák. Takže k čemu jsou v ČT štáby kvalifikovaných a dobře placených šéfů a jejich podřízených? Jistá dáma znalá prostředí v ČT mi před lety sdělila, že 20 % pracovníků by mohlo ze dne na den z ČT odejít a chod by nebyl narušen (uvedla to i v novinách). Takové rezervy pokud tam jsou, úroveň je potom nasnadě.

Kdysi jsem psal doporučení v SMS zprávě členům Rady pro ČT na jejich služební mobily, jen jeden mi odpověděl, ale dotazem: "A Ty jsi kdo?". Odpověděl jsem, že jeden z milionů koncesionářů. Další SMS od něj nedorazila, tak se nadutě chovají ti, co mají hlídat ČT. Stačí?

0 0
možnosti

Ja v Ceske republice vidim situaci asi takhle ... loutkovy rezim USA a vsudepritomna propaganda hajici jejich zajmy. Pak jsou tady lide tuto propagandu odmitajici - ti jsou nazyvani kremliny, putinovci, komunisty a pod. a uplne zanedbatelna cast jsou tady lide, co naopak zase nekriticky vzhlizeji k Rusku. Cili propaganda hajici zajmy USA (ne nase) je tady nejsilnejsi a pro ni pracuje spousta novinaru a jednim za nastroju jeji sireni je napadani vsech opozicnich nazoru nepratelskymi, sirenymi z Ruska a pod. jak je to psano v clanku.

2 0
možnosti
Foto

J51i48r24i 70B90i62l61i13n21a

25. 2. 2016 21:20

Wollner ma pravdu. Cela ta kampan Putinovych poskoku proti CT zacala v dobe, kdy Rusko zahajilo agresi proti Ukrajine.

Kdyz se vam soudruzi opravdu chce tak moc poslouchat lzivou ruskou propagandu, zdroju mate na internetu vic nez dost.Rv

3 5
možnosti

Tak se podivejme na vase soudruhy jeste pred situaci na Ukrajine a obvinovanim Ruska ze zahajeni propagandy:

- rok 2008, Pentagon vytvari svetovou sit cizojazycnych zpravodajskych stranek zahrnujicich arabskou stranku pro Iracany, najima mistni novinare aby psali informace o udalostech a dalsi obsah, ktery bude propagovat zajmy USA ...

WASHINGTON — The Pentagon is setting up a global network of foreign-language news websites, including an Arabic site for Iraqis, and hiring local journalists to write current events stories and other content that promote U.S. interests and counter insurgent messages.

The news sites are part of a Pentagon initiative to expand "Information Operations" on the Internet. Neither the initiative nor the Iraqi site, http://www.Mawtani.com, has been disclosed publicly.

http://usatoday30.usatoday.com/news/military/2008-04-30-sites_N.htm

- unor 2009 ... Pentagon utraci miliardy na propagandu

Pentagon dramaticky navysuje rozpocet na propagandu az na 4,7 miliardy dolaru v roce 2009.

http://www.foxnews.com/politics/2009/02/05/pentagon-spending-billions-pr-sway-world-opinion.html

- kveten 2013 ... USA Today ziskal vladni zpravu o propagandistickych aktivitach Pentagonu. Ve 22 zemich byly propagandisticke tymy pentagonu uspesne.

http://www.usatoday.com/story/news/nation/2013/05/23/military-propaganda-operations-poorly-coordinated-often-ineffe

3 1
možnosti

Česká televize má tři druhy zpráv: Pravdivé (přesný čas), polopravdivé (o počasí) a ostatní. Takže mi od ní nic nepřekvapuje.

9 1
možnosti

Hej, cenzoři, to už se fakt člověk ani nemůže zeptat nějakého p. Válka, co to hulí za matroš??

Jinak Wollner by si měl zajít k doktorovi. To už je diagnóza. To už se taky nesmí, nemocnému bližnímu doporučit návštěvu lékaře??

1 0
možnosti
Foto

Potrefená husa kejhá! Čestný Marek Wollner skutečně nemá na víc, než na to, aby za všech okolností mluvil a psal pravdu a jednal v souladu se svým svědomím; na rozdíl od bezectného roztleskávače, jenž nemá na víc, než na to, aby se pokoušel dehonestovat skvělého publicistu, jemuž ve své ubohosti nesahá ani po kotníkyRv

8 17
možnosti

Neubohý Otakare, a teď ještě tu pohádku o Karkulce:-)

9 4
možnosti

"Jak trapné, jak nevynalézavé! To opravdu nemají–nemáte na víc?! "

;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O

2 5
možnosti
Foto

Pes, když mu berou kost, tak vrčí... tak co se divíte? ;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS