Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Téhle učitelce bych dítě nesvěřila. Je absurdní, že desetileté děti se zabývají komunistickou stranou do takové míry, aby prostřednictvím zfanatizované učitelky žádaly její zákaz. Mimochodem, ten už měl být dávno!

6 0
možnosti
Foto

Suverén - tlučhuba - profík - zametač Kalousek mi byl tentokrát tak protivný jako ta nabuzená učitelka. Jindy Kalouskovu chlebárnu obdivuju.

3 1
možnosti

Je zajímavé, že vás nejvíce zaujala ta paní učitelka a nikoliv ta hysterická a agresivní Mlátička, o nic méně agresivní podnikatel z Ústí, o panu Baštovi, který se svými bláboly argumentačně nevědomky dostal na stranu oponentů, nemluvě. Na váš názor k meritu diskuze, kam směřuje česká politika - k USA, nebo Rusku, se radši neptám.

2 4
možnosti
Foto

Pan Bašta je starý člověk, asi na tom nebude zdravotně nejlépe (kdo ví, kolik mrtviček už zažil ...srovnejte třeba s Neckářem), takže bych na něj nebyla nijak přísná. Myslím si, že jeho argument, který hodnotíte jako blábol, hovoří spíše o objektivním nazírání, nikoliv omylu.

4 0
možnosti

J13a43n 46P14a61v54l69í67k

27. 2. 2016 10:56

Je evidentní, že paní učitelka byla poprvé v živém vysílání, ta nezkušenost poznamenala její projev, který rozhodně nebyl natolik zajímavý, aby byl předmětem samostatného blogu. Ale aspoň pan Havránek má příležitost se přihlásit tímto způsobem k páté koloně, o které byla v pořadu také řeč. Pokud by autor srovnával vystoupení jednotlivých aktérů z hlediska věcného, popř. i efektnosti jejich projevu, jedničkou byli M. Kalousek s P. Kolářem, za pozornost stála komická vložka J. Bašty a pak už to bylo v intencích hlasů z lidu. Přesto nápadná byla skutečnost, že diskutující byli poměrně ukáznění a nedošlo na babišovské překřikování, s výjimkou toho komunisty.

2 3
možnosti
Foto

Až na ty řeči o páté koloně máte pravdu. Dehonestovat odpůrce není nejlepší vstupem do diskuze. Samozřejmě pan Kolář vyžadoval mít lepšího oponenta, který by mu argumentoval Dohodou čtyř velmocí v Moskvě z října 1943, s níž pak samozřejmě bylo také založení NATO naprosto v rozporu, což bylo dovršeno odmítnutím přihlášky SSSR do této organizace.

2 0
možnosti
Foto

Ještě mě napadla jedna věc. Učitelka tvrdila, že děti ji pověřili, aby vzkázala v televizi lidem, aby se zakázal komunismus. Otázka zní, jak se to ty děti asi dozvěděli, že bude paní učitelka v televizi ? :-)

5 0
možnosti

Omlouvám se, ale tohe se dá snadno vysvětlit...tyhle akce se dlouhodobě plánují a paní učitelka se prostě pochlubila..a s dětičkama hned připravila petici.....

5 1
možnosti

P69e39t38r 36T32o44m78e63k

27. 2. 2016 10:25

Jak překrucovala historii ? Když řekla, že Evropu osvobodili Američani ? Vždyť má pravdu, protože "osvobození", které měli podle přítomného komunistického poslance provést sověti nebylo osvobození ale opětovný teror. Až, zjednodušeně řečeno, Reagan v závěru osmdesátých let východ Evropy od komunistického teroru.

0 3
možnosti

Osvobozenim se mysli od 'velkeho lidumila' A. Hitlera a lidovych realizatoru jeho myslenek a vizi. Ze nebyli Rusove idealni a jako vsichni osvoboditele v dejinach si vybrali za osvobozeni svoji dan, je vec druha. Co rikate, soudruhu prekreslovaci dejin?

11 0
možnosti
Foto

Asi lze těžko očekávat, že by Nora Fridrichová natočila reportáž o nadprůměrně inteligentních čtvrťácích, kteří se vyznají v politice a historii :-)

7 1
možnosti

Já bych tuhle Noru zase až tak nepodceňoval. Je to hotovej ďábel...

9 1
možnosti

Je v této souvislosti velmi zajímavé, že po besedě prezidenta se studenty Střední vinařské školy ve Valticích se spousta lidí čílila nad jednáním tamních pedagožek a poukazovala na to, že otázky, které byly prezidentovi položeny, nemohli vymyslet 16 letí studenti. Je velmi zvláštní, že se stejní lidé nyní nediví tomu, že něco takového, co je v článku popsáno, údajně vyšlo z hlav desetiletých dětí.

Vám za článek karma. R^

18 0
možnosti

Rekneme, ze jsem pravicak, ale nekterym soudruhum a soudruzkam na prave strane spektra bych rad vzkazal jedno.

Zkuste ostatni presvedcit svoji praci, at uz je jakakoliv. Vsechny ty vase zakazy jsou jen ukazkou vasi nedostatecnosti a neschopnosti dokazat, ze jste PRO LIDI lepsi jak ti nalevo. Zakazy pak dosahnete jen opaku. "Ze soudruzko ucitelko." Takze misto cinu MASAZ sede kury, LZI a ZAKAZY. Kdyz uz mame tu nebezpecnou demokracii.

A navic ti dnesni poulicni udpurci komunistu typu pani ucitelky jsou ve svetle soucasneho svetoveho deni daleko usmevnejsi jak komuniste sami. Doba se nam prece jen dost zmenila. To vecne poskakovani kolem maleho ceskeho socialistickeho piskoviste, navic s opryskanou drevenou ohradou, no nevim.

14 2
možnosti

Řekněme, že jsem pravičák...;-D

1 4
možnosti

Neříkejte, že vy máte děti8-o

1 2
možnosti

Celý pionýrský oddíl:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články