Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ó nikoliv, to jsme zavinili my, z Boží Milosti Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu, vévoda krumlovský, hrabě ze Sulzu a lantkrabě klettgavský. Stoupenec humanitárního bombardování.

2 0
možnosti
MN

A to se nestydí mít v erbu havrana, jak klove do dekapitované turecké hlavy. Tfuj - militantní netolerantní krvelačný křesťan. Ani se nedivím, že musulmani touží po odvetě. Schwarzenbergové za vše mohou.

0 0
možnosti
PB

..... když voni ho na chvilu vzbudijou tak se tej TOPce po jeho výkonu vždycky vo něco víc utáhne smyčka kolem krku,- ....ešivá je to v režii konkurence pak je to OK, ale ešivá si to režírujou sami tak to sou sebevraziV!

3 0
možnosti
JM

Mohla by vzniknout anketa s názvem ZOMBIE mezi politiky... /Čeká mě "mazání" za nekorektnost?/

6 0
možnosti
MD

Dobry clanek. Uz k vuli diskusi, kterou bude mit na svedomi.

1 0
možnosti
JL

Já mám spíš pocit, že jsme to zavinili tím, že jsme je chtěli k Evropě násilně přiblížit. :-P

0 0
možnosti
JR

J33a90n 35R19á67ž

2. 3. 2016 12:39

U pana zu Schwarzenberg nastoupila stařecká demence rychleji, než očekával sám i jeho zbožňovatelé. Prvním příznakem demence je, podle psychiatrů, propad logického myšlení a ztráta vnímání souvislostí, jakož i samovolné vypínání přetíženého mozku nekontrovaným usínáním.

Ale buďme tolerantní, vždyť na to má pan S. věk...pokles schopnosti vnimat reálně je běžný jev u člověka, kterého okolí donutilo se exponovat nad možností úměrné psychickému, inteligenčnímu a fyzickemu potenciálu stárnoucího muže. Což potvrdí každý psychiatr.

Možná si toho všimnou i voliči, kteří zvažují dát panu S hlas ve volbách v Praze.

12 0
možnosti
OF

Pepa se chce stát ruským kosmonautem ?

1 10
možnosti
Foto

Podle včerejšího rozhovoru můžeme za to, že v Kosovu je 60% nezaměstnaných. Prý jsme udělali málo, aby se Kosovo integrovalo do EU. Neudělali jsme toho naopak trochu moc a sami Kosovští Albánci příliš málo? My jsme, v rozporu s mezinarodním právem, pomohli ke vzniku státu, kde vládne mafie a korupce a tamní obyvatelé neustále volí politiky, kteří představují mafiánský typ vládnutí. Pán Schwarzenberg by vinu za zhroucení tohoto kvazistátu přehodil na nás a EU, ale byl to on kdo podepsal jeho uznání ČR.

26 0
možnosti
MN

Co měl dělat, když mu to nařídili na jednání Bidlerbergu, kam byl poslán těsně před tím, než byli náhodou zvoleni do PSP Zelení a nabídli mu místo ministra zahraničí?!

NWO má svoje cestičky a nástroje.

0 0
možnosti
Foto

O52t90a 54V69á20l21e65k

2. 3. 2016 11:45

Pan Havránek podle očekávání opět nenechal na Západu nit suchou (viz výživná poslední věta). Marně dumám, proč se už neodstěhoval do Ruska. Nemusel by platit koncesionářské poplatky za ČT a sledovat, jak tam zvou nenáviděného aristokrata. Blog, hanící západní politiky, by mu tam určitě nezatrhnuli, takže by nás mohl svými výtvory nadále dvakrát denně obšťastňovat ze země, kde zítra znamená včera.

2 21
možnosti
MD

(Zapad) si drzi plnou konev vody nad hlavou sam. Na to p. Havranka vubec nepotrebuje.

4 0
možnosti
VC

A přitom by bylo jednodušší a pravdivější použít slovo já místo my. Nebo to byl plurál majestis?

10 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články