Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No já bych řekl, vážení, že celá ta diskuse o jakémsi výroku o nějakém článku je celkem zbytečná a o ničem a slouží nanejvýš k tomu, aby se kopalo do prezidenta. Nic jiného z toho není a o Peroutkovi ať si každý udělá názor sám. Jenže nyní je v Praze v módě kopat do hlavy státu, tak budiž. Když předchozí hlava státu nechávala rozebrat majetek státu, bylo to podle těch kopajících v pořádku. Že ten předchozí nechal ještě jako předseda vlády ukrást penzijní fond státu, toho si nikdo nevšimne, stejně jako kuponového podvodu. A když se lže o únoru 48, tak se málokdo odváží říci, že proběhl přesně podle platné ústavy a respektoval to celý Západ. Ale ve skutečnosti to byl jasný výsledek II.sv. války a spojeneckých dohod, včetně dohody o odsunu Němců ze všech východních zemí a posunu polských hranic. Tehdy také nikdo z dospělých neměl potuchy o nějakých gulagách nebo STB. Nedávno jsem si četl paměti našich emigrantů vydané Jožkou Pejskarem a je zajímavé, jak hodnotili dokonce i lidovci serioznost postupu komunistů před Únorem. Zvrhlost se dostavila potom...

2 1
možnosti
Foto

Pane Klicpero, když ten někdo jak tvrdíte kope do prezidenta, jistě k tomu má svůj důvod. Nakonec prezident se může tomuto útoku bránit. Ale když někdo kope do dávno zesnulé osobnosti je něco v nepořádku. Navíc jak se může taková osobnost bránit, když je po smrti?

2 1
možnosti
Foto

Zeman je dokonalý. Zeman je dokonalý v tom, že raději kope do mrtvoly, což má své zřejmé výhody, že? Aby všichni viděli jak je inteligentní, tak se setkává s plebejci ,,svého kmene", neboť u nich může zabodovat, což má své zřejmé výhody, že? Pokud už navštíví nějaký institut, pak otázky jsou předem připraveny, aby nedošlo k faux-pas, což má své zřejmé výhody, že?

A že máme na hradě lháře? Tak to je přeci jasné, ani podvodníci a lháři nezvolí mezi sebe spravedlivého, což má své zřejmé výhody, že?:-);-D

7 2
možnosti
Foto

A mezi který kmen plebejský patříte Vy? Či jste jen další ,,rádobypatricius":-/

0 0
možnosti
Foto

Zato pan autor blogu jest gentlemanem na 105%. Rv

Možná by stálo za to, udělat nějakou stupnici gentlemanství a dané pány pěkně ohodnotit.

4 2
možnosti
OF

Taky jsem si koupil Budování státu. Ale když jsem přečtl, co Peroutka

píše od Těšínsku tak jsem s tím praštil.

Stejný demagog jako Zeman. Rv

2 0
možnosti
Foto

To jste si ovšem dovolil dost. Tó teda;-)

1 2
možnosti

Nezdá se mi, pane Havránku, že by Vaše diskuzní příspěvky byly méně přijatelné než ty, které tu čítávám od některých Vašich pravidelných návštěvníků. Znamená to, že pro blogera jsou nastaveny přísnější podmínky než pro pouhé diskutéry, anebo jste opět někomu nepohodlný? Ne že by diskutovat zde mělo valný smysl, ale je rozdíl, jestli se člověk rozhodne sám, anebo jestli je někým tlačen. Jinak, blahopřeji k nominaci na blogera roku i na skokana ;-D

5 2
možnosti
LP

Já bych autora nominoval na okopávače kotníků pana Peroutky.

3 4
možnosti
ZB

Pane autore,víte co je zajímavé.Úplně stejně jako Zeman útočili na Peroutku v roce 1953 komunisté.Ti ovšem měli tu "nevýhodu",že nemohli použít neexistující článek.;-)Jinak vytáhli na Peroutku úplně stejné věci jako Zeman a Ovčáček.Peroutka se tehdy komunistům,kteří mu šli po krku,ubránil...

7 0
možnosti
LP

No on bývalý komunista je něco jako bývalý černoch......

3 0
možnosti
LP

Autor ve své lásce k Zemanovi, totiž ke třikrát soudem uznanému lháři zapomíná na fakt, že Peroutka byl vězněn k koncentračním táboře a nyní ...mrtvý se nemůže proti lživým výrokům bývalého člena KSČ bránit. A to je smutné.

8 1
možnosti

..čtyřikrát potvrzený lhář....!

3 0
možnosti
Foto

Chuďátko Ovčáček. Ten drží fest.

2 1
možnosti
JS

J47a44n 36S91a85r91k86a

3. 3. 2016 10:29

Mohu se zeptat autora jaké citáty to má na mysli? Co pronesl pan Peroutka v těch třicátých letech co by mu nebylo ke cti? A pak se chci dále zeptat pana autora, jací lidé že se to chtěj díky tomu soudu zviditelnit? Děkuji za odpověď:-)

12 2
možnosti

Joska vám neodpoví, jen jako obvykle vyleje kýbl lží a zmizí....Rv

13 2
možnosti
JH

;-O;-O;-O Vy už snad ani nevnímáte směšnou trapnost vlastních blábolů. Shodněme se na om, že jedinými gentlemany jsou Zeman a Havránek.;-O!!

8 4
možnosti
Foto

Někdo nenávidí M.Z., jinému vadí i p.Havránek. Co s tím. Dáte je oba pod zámek?;-D

2 6
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články