Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P48e70t21r 59V75a56l51a

7. 3. 2016 0:02

Robert Fico je ústavně nucen podat demisi a čekat na pověření sestavením nového kabinetu. Andrej Kiska se však může zachovat jako Miloš Zeman v Česku roku 2013, využít neexistence jasné většiny a dle libovůle sestrojit vládu "svou", překlenovací do nových voleb. Úřednickým premiérem, vhodným pro dobu předsednictví EU, by mohl být třebas mistr diplomacie a někdejší Ficův ministr zahraničí Ján Kubiš.

0 0
možnosti

Proč tak tvrdě, pane Havránku? Dejte jim šanci, třeba právě naopak začínají.

0 0
možnosti

...ruku na srdce.myslíte,že u nás to bude lepší?..ČSSD TOP 09 ODS nebo KDU ČSL ?? dle toho,co zatím předvedly a jak se prezentovaly?? každý si může dosadit nějaké to fiasko z pohledu voliče a to...církevní restituce, OKD, podpora migrace a všeliaké peněžní sbírky...a důchdci kteří vypracovali tata aktiva tak všeobecně utřeli...a Babiš pokud možno ať zajistí volby a to v nejpřijatelnějším termínu neb soudím když to bude později tak to bude průšvih pro politiky neb každý kdo nyní vystupuje proti současné politice vlády tak je fašista a ppod....ta se nechme přesvědčit,co nás čeká a nemine..

1 0
možnosti
Foto

I57v41a86n 28M44a64r30e21k

6. 3. 2016 12:54

Karma p.Havránku, je vidět že víte o čem mluvíte . Ještě to bude na Slovensku zajímavé . A co teprve až budou volby u nás ,to bude teprve mazec ?

8 1
možnosti
Foto

my nejsme tací nacionalisté jako Slováci.

1 0
možnosti

Paroubek řekl : " Kdo z vás to má " nikoli " Kdo z vás na to má ".

Opravte si to.Není zač.;-DR^

1 0
možnosti

Dnes souhlas bez výhrad a karma. R^

2 0
možnosti
Foto

Tak fragmentovaný stranický systém, spolu s přítomností antisystémových a marketingových stran, se jen tak nevidí. Fico by měl naději dát něco do kupy pokud by se do parlamentu dostalo KDH a Maďaři by byli silnější. Teď z toho nemůže vyjít nic než velká koalice a posléze předčasné volby. Toto řešení ovšem předpokládá změnu postoje pána Sulíka.

2 0
možnosti

Pak to tedy není to správné řešení.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS