Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autor má pravdu. Proti prijatiu kvót hlasovalo 123 zo 124 prítomných poslancov slovenského parlamentu (z celkovo 150). Ten jeden ani nebol proti, len sa zdržal.

0 0
možnosti

Musím přiznat, že mě to poněkud překvapilo, jak se česká mainstreamová média hned po slovenských volbách vyjadřovala zcela neprofesionálně emotivně, jak byly sluníčkářské celebrity a politici v čele s paní Langšáglovou-Kabrhelovou jeden přes druhého zděšeni a šokováni, jak volby strašlivě dopadly.... objevovaly se titulky typu "Slovensko se probudilo do hnědého rána...".

Tak mě zvědavost donutila se podívat, jak takový fašistický program pana Kotleby, kterého volilo nějakých 200.000 lidí, vypadá. A našla jsem newsletter Kotlebovy politické strany, ve kterém jsem si přečetla, že svůj kraj vyvedl z dluhů a velmi dobře ho vede. Dále tam byl zveřejněn program Kotlebovy strany v 10 bodech:

1) ZASTAVÍME ĎALŠIE ROZ KRÁDANIE ŠTÁTU! 2) SPRAVÍME PORIADOK S PARAZITMI V OSADÁCH! 3) ZAVEDIEME SPRAVODLIVÝ SOCIÁLNY SYSTÉM! 4) NEDOVOLÍME IMIGRANTOM OBSADIŤ SLOVENSKO! 5) ZDRAVIE POSTAVÍME NAD BIZNIS! 6) OBNOVÍME SEBESTAČNOSŤ SLOVENSKA! 7) BUDEME PODPOROVAŤ TRADIČNÉ HODNOTY! 8) VYBUDUJEME SKUTOČNÚ SLOVENSKÚ ARMÁDU! 9) SLOVENSKO POSTAVÍME NAD DIKTÁT BRUSELU! 10) OCHRÁNIME NAŠE ŽIVOTNÉ PROSTREDIE!

Aha, tak teď už vím, jak vypadá program fašistů.....

7 0
možnosti

..... tak vysvětlení je prosté,- první den to rozdejchávaj, druhej den to budou všemožně analyzovat a třetí den máme konečně jasno,- ...... bych se mediálně klonil k temu, že ten cirkus drotárům zrežíroval Putin, event. Asad,- taky kdo jinej, žejo ;-D!

4 0
možnosti

J34a21n 81R75á40ž

7. 3. 2016 16:01

A nepodcenil bych ani Konvičkův vliv, který dostal zcela jasné instrukce od Putina, jak má v zákulisí manipulovat volby na Slovensku.

5 0
možnosti

Doporučuji také tuto výbornou analysu (i s odkazy na partaje):

http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=70092

2 0
možnosti
Foto

Nehodlám se zastávat Babišovin, avšak mám za to, že pan Havránek nadpis článku chybně interpretuje. Analytici měli na mysli to, že Fico vyvoláním iracionálního strachu z na Slovensku neexistujících běženců, posloužil nacionalistickým stranám, což mu v posledku uškodilo, neboť řada vylekaných voličů si řekla: Nač chodit (volit) ke Kovaříčkovi (Fica), když mohu jít (volit) ke kováři (Kotlebu, Sulíka....), je-li stát ohrožen kvůli neschopnosti EU zamezit přílivu uprchlíků.

0 4
možnosti
Foto

K10a70r16e23l 93R44a25d15a

7. 3. 2016 12:47

Nejlegračnější je to ,,překvapení" z výsledků voleb. Ti vítači si snad opravdu myslí, že jsou hlasem elit i lidu. To je zase překvapení pro mně. ;-D

14 0
možnosti

S tím, co jste napsal se dá souhlasit. V čem spatřuji větší zrůdnost je skutečnost, že se podobně vyjadřovala téměř všechna mainstreamová média. Jedno z mála vyjádření, která měla hlavu a patu, bylo v ČT, kde položili tento dotaz jakémusi "logovi" z Brna (omlouvám se, ale jeho jméno si nepamatuji). Pravděpodobně očekávali souhlasné přitakání, ale on kupodivu odpověděl:

"Interpretovat se to dá různě. Toto může být jedna z nich. Já si dovolím jinou. Není možné, že vynechání protiimigrantských témat by výrazně pomohlo SNS a Kotleba-ĹS NS k ještě výraznějšímu zisku volebních hlasů?"

Nejsem odborník na matematiku, ale strany s protiimigrantskou rétorikou získali 78 ze 150 křeselv parlamentu. Není to většina? Navíc, pokud jsem kdy slyšel jakékoliv vyjádření Fica, minimálně v této otázce byl a je konzistentní po celou dobu migrační krize.

17 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články