Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kolik,že to získala Bobo s Klausem na plakátech?0,42% a spousta dluhů,které dodnes nezaplatila....;-)

1 0
možnosti

Jana Bobošíková měla na volební kampaň asi 5 týdnů. Syn si dělal legraci, že z Bubenče naše tříčlenná rodina byla jediná, která odevzdala hlasy Bloku Hlavu vzhůru. Nehlasoval jsem tradičně pro ODS. Domníval jsem se, že i zisk aspoň 1,5 % přinese nějaké peníze na kampaň pro volby do EP. Netajím se se svými preferencemi a tak si mě "kolegové" na Virtually vychutnali.

Každé volby něco "signalizují". Pro akční Janu Bobošíkovou to znamenalo odchod z politiky. /Mimochodem JB by byla generální ředitelkou ČT, která by předvedla, jak má vypadat "veřejnoprávnost" médií vůbec - a to říkám s naprostou vážností!/ Pro VK tento výsledek byl varováním před lehkovážnou podporou kohokoliv.

Uvítal bych, kdyby prezident Václav Klaus se etabloval jako MODERÁTOR/KOORDINÁTOR těch občanů v Evropské unii, kterým "Brusel" z řady důvodů nevoní. Předčasem jsem četl programové body AfD. Bez rozpaků bych toto hnutí volil. Doufám, že AfD překvapí /a to i díky VK/. [>-]

10 1
možnosti

Byl bych v klidu. VK je populista, který neváhá a klidně obrátí o 180 stupňů, pokud čuje osobní prospěch. Poslední dobou mi připomíná chlapečka z vtipu o rozbitém autobusu. Jeho do diskuse nežene upřímná obava o osud naší kotlinky, ale spíše jeho osobní ješitnost nepřímo úměrná jeho současné důležitosti.:-)

8 13
možnosti

VK je mnohem spíše člověk zažraný do svých názorů. Nejde mu o blaho lidstva, ale jednou má takové názory, jaké má, a od nich neustoupí. Jde mu o to, aby se po čase řeklo, že te Klaus měl pravdu.

Kdy v době po listopadu 1989 (předtím nebyl známý, takže o dřívějším období nemá cenu hovořit) obrátil?

2 3
možnosti

Madam Bobošíková by mohla o Klausově podpoře vyprávět...:-)

2 0
možnosti

Cim dal tim vice je videt holek a mladych zen, behajicich, jezdicich na kole, a tak podobne. Daleko vice predstavitelek zenskeho pohlavi je aktivnejsich jako to druhe. Ale kdyby jen co se tyka sportu. Tu a tam jeden s nimi da rec, ktera sklouzne i na politiku, spolecensky zivot a deni v Evrope. A nestaci zirat, jakym prehledem jsou vybaveny. Rekneme, ze spousta vasich odpurcu by se mela stydet nejen za 'sva pupistata' ale i 'pupistovy' pohled na svet. Az se jeden nedivi vitacum, poslabsim jedincum muzskeho pohlavi, ze jim ma islam vratit, byt v jine podobe, jejich muzskou dominanci a ztracenou slavu.

1 1
možnosti

Jen si klidně pište co chcete, jen prosím, dejte už pokoj s tou premiérkou. Žádná taková funkce na celostátní úrovni v Německu neexistuje.

3 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články