Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spouty tendenčních a nekvalifikovaných vyjádření v diskusi... Zkusme si někdy dát do stejně významné pozice takové zprávy, jako že USA vyzkoušely nedávno v Pacifiku střely Minuteman schopné nést jaderné hlavice (psalo se také, že to je šrot, kterého se chtějí zbavit, aby mohli instalovat novější) a vyzkoušení korejských balistických střel, které všichni kritizují. Má snad Korea jiná práva než USA, protože tam panuje jiný režim? Všichni mluví o totalitách a demokraciích, ale není naše demokracie také totalitou? A jak by to dopadlo v zemích, kde se pustí silná vláda a nastane tzv. demokracie alias anarchie... To se snaží teď prosadit i v Syrii, kde býval pořádek a prosperita právě za Asada, než mu tam Hillary přivezla kontrarevoluci... Podívejme se na Kurdy, kteří by podle pravidel stanovených pro Kosovo měli dávno mít samostatnost, stejně jako Katalánci... Takže každému se měří jinak, podle toho, kdo zrovna měří. A historie nám říká, že třeba Krym nikdy nebyl ukrajiny. Býval to Tatarský chanát až do doby 1793-4 kdy jej dobyli Rusové a pak už byl jejich až do doby, než ho zapůjčil Ukrajině Chruščov. Ale Rusů je tam jasný přebytek a plebiscit tam byl jasně proruský. Takže jako v Kosovu? A koho by pak NATO humanitárně bombardovalo?

1 0
možnosti

...... mňo, palicu jim zamotali pořádně,- západní tiskový agentury v tem měli takovej hokej, že těch motivů vymyslely cca 7,- ..... tiskovka americký administrativy vyzněla v celku uspokojivě: "jóóó, my to víme že se stahujou ale porád nevíme PROČ" ;-D!

(ináč hradlař v Čeljabinsku na nádraží hlásil, že to tam zrichtovali jak koza branku a hlavní silu už už není proti kemu použít, tak asi tak !)

3 0
možnosti

A vypíchli Žižkovi "voko".

4 0
možnosti

No, zapoměl jste ještě na to, že podle Zaorálka jakmile Rusové ty civilisty v Sýrii vybombardují, tak ty zbylé naberou a dováží je do Evropy jako migranty.

9 0
možnosti

R^ Rusové jsou vinni úplně vším, i tím, že porazili Němce...

14 1
možnosti

O65n19d44ř65e25j 36N52ý64č

16. 3. 2016 12:16

A nás obsadili.

2 1
možnosti

Kratsi a jeste kratsi. To podstatne doplnil nekde nize pan Chovanec. Jako celek pak dobre.

2 1
možnosti

Dobrá zpráva je, že Rusko není schopno vést ani dvě vojenská dobrodružství najednou, i když ten na UA hodně utlumilo. Jak jinak u "velmoci", která má menší HDP než Texas, že?...:-)

4 11
možnosti

D91a47v79i69d 26V60l13k

16. 3. 2016 8:41

Tak určitě;-D;-D

3 0
možnosti

Nevím, co čtete za noviny. Úvod Vašeho blogu mě přesvědčil, že každý čteme jiné. Zcela odlišné.

3 1
možnosti

D96a67v30i84d 94V41l86k

16. 3. 2016 8:06

Je to prosté milý pane Havránku. Rusům docházejí prachy. To víte rozvojová země závislá na prodeji nerostných surovin. A jinak ta přízeň Vás starších ročníků k Rusku je pochopitelná. Jen nevím jestli jste si už všimli, že už to není Sovětský Svaz:-)

7 15
možnosti

Slovo chlapa je vážně zákeřnost nejvyššího kalibru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články