Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S tím reálným socialismem je to hodně nesmyslné přirovnání. Dokážete si představit, že by za těch dob "šila" média do Husáka tak, jako dnes do Zemana ? :-P A vy jen proto, že jste adorant Zemana, kritizujete média za jejich postoje k němu. Kdybyste ho nesnášel, tak by se vaše blogy hemžily souhlasnými komentáři na adresu médií a posměšky vůči jeho osobě.

1 1
možnosti

Třeba Reagan je lepší příklad než Husák. Protože Zeman je pro novináře třídní nepřítel a vzájemným pohrdáním se ani jedna strana netají. :-)

A samozřejmě každý si brání své miláčky. Není problém založit blog a adorovat někoho jiného.

1 0
možnosti
Foto

na opakované téma opakovaná reakce - neříkají-li media, co chci slyšet, nemusí být chyba nutně v mediích.

7 1
možnosti
Foto

Četl jsem teď papírovou MF DNES a tam autor, spisovatel, snad Vondruška zavádí dva pojmy.

1. Xenofob, protože být proti migrantům jezdravé a

2. Xenomilec, protože být pro migranty je naivní a nebezpečné

A media by měla reprezentovat většinu, která je proti.

0 3
možnosti
Foto

Domníval jsem se, že pan Havránek napíše nějaký článek o tom, jak oslavil svůj svátek, kolik mu přišlo gratulantů a jak to rozparádil na josefské zábavě a on místo toho byl na nějaké spiritistické seanci a médium mu nesprávně odpovědělo.

6 1
možnosti
Foto

My, zralí muži, oslavujeme prací.

0 0
možnosti

V ČR jsou veřejnoprávní média jen ČT,ČRo a ČTK a desítky dalších soukromých. Že by právě tyto tři dokázaly výhradně formovat a určovat způsob myšlení lidí je vrchol naivity, ale spíše účelová manipulace od jejich kritiků. U autora nejde ani o kritiku jako spíš o obsesi a prostor pro vlastní prezentaci. Holt zážitky z hotelů tak nezabírají.

3 4
možnosti
Foto

Vidíte i ten internet: Už podezřele dlouho nelze naklikat blogery dle karmy i blogery dle čtenosti. Také určitý druh cenzury, jako když byly rušičky na Svobodnou Evropu. Vše se pomalu ale jistě recykluje v nových podobách.

9 5
možnosti

A kdo vám brání založit si vlastní stránku s vašimi pravidly.

3 5
možnosti

D69a66v95i83d 70V80l25k

21. 3. 2016 8:06

A víte co, mně ta ČT zase tak strašná nepřipadá. Mám totiž v hlavě mozek a dokážu si to přebrat sám. To že máte na nějaké téma jiný názor než redaktoři, ještě nemusí nutně znamenat, že ten Váš je správný. A že je špatná obecně? To je jen Váš názor, který sám o sobě může být neobjektivní.

14 1
možnosti
Foto

pan Havránek si nepřivlastňuje právo na svou neomylnost, alespoň jsem si v blogu nevšiml. ČT je snad lepší jen v tom, že její zpravodajství nenaplňují pouze zprávy o kriminálních činech nebo dopravních nehodách, ale zmíní i to ostatní, nicméně už cenzurně upravené tak, aby vyhovělo centrálEU směřování, v tom má pan Havránek naprostou pravdu a pokud to tam nevidíte, tak se nedíváte dost dobře a pozorně

27 3
možnosti

R^ Médiím vlastně patři poděkování za jejich kontraproduktivní aktivity! ;-)

Zkrátka zoufalí lidé konají zoufalé činy....;-)

2 1
možnosti

Tady je to zase samý "disident"...nějak mi unikla Vaše reakce na arogantní vyjádření Zemana na podporu "lidového čerpače" Babiše.Tu dokonce zkritizoval i Paroubek.Kritika Babiše v médiích je také špatná?Pokud jde o to zesměšnování,pak Vám patrně uniklo,že Zeman dělá ze sebe kašpara sám...

6 1
možnosti
Foto

tak kritika od Paroubka velice sedí, jestlipak víte, že je spolumajitel solární elektrárny, která ze státu dojí dotace prohlasované v době jeho premiérování?

4 0
možnosti
Foto

Zemana nemusí media zesměšńovat, on se zesměšňuje sám.;-D

13 2
možnosti

Nemusejí, ale dennodenně usilovně zesměšňují!:-)

Kde je ta chybička, že to nefunguje?:-)

4 5
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články