Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nic o nich nevíte, ale článek napíšete. Jak už tu někdo psal, tito zpěváci jsou zvyklí se politicky angažovat už od dob legendární politické písně v Sokolově. A mají potřebu se vyjadřovat ke všemu, co se děje, aniž by se zeptali na to, zda to posluchače zajímá.

0 1
možnosti
Foto

Vy se taky vyjadřujete a neptáte se jestli to někoho zajímá a přesto vám v tom nikdo nebrání. ;-DRv

0 0
možnosti
JK

Kollerovi nevadilo zpívat v Sokolově na politické písni.

3 0
možnosti
Foto

Zaplať Pán Bůh za to, že vyjádření svého názoru na veřejnosti již není hrdinství!!

1 0
možnosti
Foto

Bravo ... krásně jste na sobě předvedl a denně předvádíte, co znamená ono ... to je ale úroveň ... bohužel, to předvádí i čtenáři, kteří podobné ubohosti tak hojně čtou a karmují - stačí napsat lživí, nenávistný či pomlouvačný pamflet a úspěch je zajištěn - je to vskutku smutná podívaná ... to je teda úroveň!Rv

0 3
možnosti
JP

Umělci mají právo vyjádřit svůj názor, nakonec i v minulosti měli veřejně známé osobnosti značný vliv na veřejné mínění a vývoj společnosti. Že je jejich názor většinou jiný než názor zemanovské čtvrté cenové skupiny je nasnadě.

3 3
možnosti
Foto

Samozřejmě, ovšem když jdu na koncert, chci slyšet hudbu a ne politické proklamace.

0 1
možnosti
Foto

...a vida, diskuze ... otevřená, že ;-D kdypak ji otevřete vy, pod svými - mnohdy nehoráznými a manipulativními články? Píšete přeci, že je nutné vést diskuzi, nebo ne? Vás názor čtenářů nezajímá? myslíte si, že nepotřebujete žádnou zpětnou vazbu? Už jenom kvůli takovým, jako jste vy, by měli zavést antikarmu, madam.Rv

3 2
možnosti
Foto

Revoluční výzva Lenky Dusilové uprostřed svojí písně byla pořádné překvápko. Potřebují se zviditelnit, nebo jsou na tak vysoké mravní úrovni, že nás i prezidenta musí vychovávat ?

Úroveň pěvecké tvorby soutěže Anděla mě nenadchla. Vítězná skokanka roku píseň "Nafrněná" slečny Báry Polákové je zkouška právem útrpným. Pouze Aneta Langerová s písní "Svatá Kordula" byla skvělá.

6 3
možnosti
Foto

Tak nevím jestli to není jen závist, že Vaše "kecy" nikdo z politiků vážně nebere a nechtějí je rozebírat u kávy.

Jinak těžko říct co Babiš bere vážně a co nebere, ale ta jeho reakce nejsíše nebyla cílená na Kolera, ale na jeho voliče.

4 8
možnosti
Foto

Andrej Babiš nemá estetický vkus, ten má v rámci hudební soutěže raději mlčet. Ocenil trapný film Renče o Lídě Bárově jako skvost o kterém bude dlouho přemýšlet.

1 0
možnosti
Foto

na úrovni je i to, chci-li být kritikem, že sleduju nejen jedno své s prominutím zaprděné téma, ale i kulturu, atˇse mi líbí, nebo ne.... a ne že se jalově přiznám, že jsem ignorant a běžím s kritikou na všechny světové strany.... Helenku Vondráčkovou si nepustím, ale vnímám , že je.

9 2
možnosti
JO

Na to jsou nějaké normy???

2 2
možnosti
Foto

O55t56a19k22a22r 66S51e70k13l

10. 4. 2016 16:10

Čekal jsem na reakci páně Havránkovu nezvykle dlouho , leč dočkal jsem se. Předpokládal jsem ale větší kritiku ČT....

Pan autor však dle svých slov pořad neviděl , takže - u soudu by jeho svědectví nebylo připuštěno jako irelevantní , slyšené z druhé ruky....:-(

3 3
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články