Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

není to vysvětlení, jen jeden z pohledů a ještě hodně zkreslený.. :-)

0 0
možnosti

Já bych řekl, že Řecko je jen klasický případ toho, jak EU ignoruje svá vlastní pravidla. Neplnění Maastrichtské smlouvy a jejich kritérií není "výsadou" jen Řecka, podobnou "výsadu" mají Španělé, Italové, Francie či Portugalsko. Tyto kritéria byla schválena v roce 1992 a v podstatě jsou vyžadována jen od nových členských zemí.

Podobně je negována Dublinská azylová smlouva a když nám (Německu) nevyhovuje, vymyslíme její změnu.

A tak nám bruselští byrokrati vymýšlí nová a nová pravidla, která jen více a více podmaňují Evropu Německu - Lisabonský paskvil, velmi pochybná TTIP, nový azylový podmínky s kvótami a podobné "dobroty", které čím dál více překračují stín bývalého východního bloku.

A kdo vyjadřuje souhlas s těmito svinstvy? No jasně Itálie, Řecko, Portugalsko, Španělsko, Belgie - teda finanční kolonie Německa a pak ti spříznění - Rakousko, Nizozemsko, Lucembursko. Ostatní zpacifikujeme ekonomickým vydíráním. A tohle má být demokracie? Ne, to je velmi často jen bohapusté vydírání a vyhrožování. Nic víc a nic méně.

9 0
možnosti

přesně takhle to vypadá, když o Řecku píše někdo, kdo o něm nic neví .. :-)

2 11
možnosti
Foto

:-)já tedy nevím:-/ale když vidím houževnatost lidí na vsích v Řecku, šlachovité upracované muže, jejich figury a podívám se .... teď se pouštím na nepěkně tenký led - na dobře živená těla Čechů, dobře živené tváře blogerů některých... nemůžu si pomoci,....ale no, já vím,že sem tahám cosi jiného;-D

2 2
možnosti

Řeci jsou obyčejní gauneři, kteří umějí jen slibovat a skautek utek....

6 3
možnosti

J74a73n 63R54á26ž

11. 4. 2016 13:41

Nechci být špatným prorokem, ale dobroserové co hecují migranty u makedonských, způsobí to, co je sice dřív či později nevyhnutelné, ale čeho se také všichni zatím bojí. Palbu ostrými.

Frustrace těch adrenalinem napumpovaných mladíků trčícich u plotu místo toho, aby bužírovali v Německu, jak si bláhově představovali, v červnových vedrech vyvrcholí. No a pak jeden propašovaný Kalašnikov spustí jatka. A mohou za to spolu s Merkelovou, Řekové. Oni pořád doufají, že někdo přinutí Makedonce, aby hranice otevřeli. Čili zase spoléhají na to, že jejich problém někdo jiný vyřeší. Což se doufám nestane!

11 0
možnosti

Být velitelem jednotky u hranic Makedonie, palbu ostrými bych již nařídil. Pár zastřelených fousatců a ohadrovných stařen by způsobilo, že by většina těch musulmanů táhla zpět.

5 0
možnosti

..nutno poznamenat že stejný prachy na ochranu hranic schengenu stejně dlouho fasovali taliániu a frantíci....a výsledek ...???..vidíme sami...

10 0
možnosti
Foto

Krátký úryvek z již neexistujícího článku:

"

A dosáhli vůbec někdy na nějaký regulární příjem? O tom velmi silně pochybuji. Jedná se o mladé, dobře živené muže, v mnoha případech z lepších rodin, kteří nemají nic jiného na práci než plnit úlohu "průzkumných chroustů" do bohaté EU.

A když už tam jednou budou, tak nejenže se nedají deportovat, ale k tomu ještě dosáhnou přesídlení celé své rodiny do Německa. Nebyl by to první a ani poslední případ. EU obecně a Merkel-Německo se chová prapodivně a ohrožuje tím celé společenství.

Kanada vyhlásila, že bude přijímat pouze matky (či celé rodiny) s dětmi a nikoli sólo muže. Proč nemohla EU vyhlásit to samé kritérium již před časem a proč to neudělá alespoň nyní? Bylo by to proti lidským právům? Takže, Kanada porušuje lidská práva?

Kdyby platilo pravidlo "no single men", tak v Idomeni není co řešit. Ženy a obzvláště matky malých dětí, nemají ani takovou hladinu testosteronu a ani takovou zarputilost, jako mladí muži, kterým "nic jiného nezbývá".

Ale zbývá. Stáhnout ocas mezi nohy a vycouvat tam, odkud přišli. To by ale pro jejich nabubřelé sebevědomí byla velká rána. Ano, nejde o to, že "trpí". Ne, oni bojují o své sebevědomí a je nabíledni, co by se za pár let dělo, až by posílili islamistické bojůvky v Evropě.

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502441

Zákon a pořádek by měly být dodrženy a tak si myslím, že střelba, prozatím gumovýmiprozatím gumovými projektily je zcela na místě. Jinak totiž hrozí tento vývoj:

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502441

9 0
možnosti

.... nebylo by vod věci do tej Makedonie napumpovat stejný miliardy jak do Turků, - jako vděk, když to tam jediný držijou na uzdě,- .......ešivá to teda ty šašky v EU vůůůbec napadne?!

6 0
možnosti

Makedonci jsou Slované jako my a křesťané jako naši předkové.

Peníze vynaložené na pomoc Makedonii rozhodně nejsou peníze zahozené do pangejtu.

4 0
možnosti
Foto

P95e20t74r 52H77a44n37n37i79g

11. 4. 2016 11:40

Řecko vůbec do Schengenu nepatří a nikdy patřit z geografických pozic nemělo. Je to další z nesmyslných ideologických počinů EU vzpírajících se zdravému rozumu. Podívejte se na mapu.

15 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články