Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Já to vidím pozitivně.

Přijali jsme uprchlíky, přijali. Brusel nám dá plusové bodíky. Že od nás ti lidé odešli? Hlavně aby ostatním řekli - nechoďte do ČR, není to žádný světa ráj.

5 0
možnosti
Foto

Prchají před Konvičkou. Nebo před češtinou. Před "tátou" Zemanem snad ne.

0 1
možnosti
NM

:-),co na to říci??opět má Zeman pravdu v tom,že aktivita pomoci by se měla přesunout na npř. Ukrajinu která je nám podstatně blíže po všech stránkách ale tito z G 21 si umanuli,že křesťané z arabských zemí jsou podstatně lepší kšeft a jak je vidět tak není ale záleží na odůvodnění a to bude počteníčko;-D;-D

8 1
možnosti
Foto

J72a85n 30P28e34c13h92a

14. 4. 2016 10:03

Tohle je vskutku ukázkový příklad. A změní se něco? Protože dokud tady budou "neziskovky", které se budou snažit "nevydělávat" na takovýchto případech, bude se to opakovat. Tahle Generace 21 by pro svou neschopnost zasloužila zrušit a s ní i desítky dalších pijavic státního rozpočtu, potažmo peněz daňových poplatníků.

9 0
možnosti
MN

Já si myslím, že je to vlastně pro nás dobře, že akce G21 dopadla, jak dopadla.

Je to jasný precedens pro přijetí těch neumírněných migrantů v rámci Sobotkových "dobrovolných" kvót.

Nikdo už nemůže pochybovat o tom, že by to mělo dopadnout nějak lépe. Jen se povalí zbytečně vynaložené peníze a čas lidí. Jediný, kdo z toho celého může profitovat, jsou neziskovky, které jsou stejně vyčůrané jako ti migranti.

15 0
možnosti
PB

.... tak sme to prubli,- pár milionů v černý díře, pronikli sme do tajů ziskovek, konečně pochopili jak fachčijou sedmilháři z médií a ti, co snad ještě doufali, naráz procitli,- ..... a to sa možeme modlit deset očenášů denně, že to byli ti "umírnění" !

13 0
možnosti
TG

R^Pokud s chce někdo vracet, přiznává, že mu nejde o život, ale o dávky....

11 0
možnosti
Foto

Já bych neřekl, že všichni z nich jsou "úmyslně vyčůraní" nebo, že u všech to byl původní záměr.

Oni se prostě seznamují se situací, zvažují možnosti a rozhodují se.

Ostatně, naprosto identicky se chovali naši emigranti po roce 1968. Z nich také nikomu nešlo o holý život.

5 11
možnosti
ZH

No především to ukazuje na špatnou práci GEN21. Přece museli s těma lidma mluvit a vysvětlit jim, že když si sebou berou babičku s dědou, tak je logické, že se jim bude stejskat, tohle si ta rodina měla opravdu rozmyslet předem. Naprosto nechápu, přece muselo být od začátku jasné, že je tu dost lidí, kteří jen čekají na nějakou typicky arabskou "levárnu", aby to mohly osladit všem. :-/

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS