Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J71a48n 34R24á35ž

18. 4. 2016 11:49

Nikdy nikomu nepřeji, aby na něj přišli exekutoři, mimo těch, kdo vědomě (úmyslně) se brání splnění svých závazků, i když na jejich uhrazení prostředky mají.

Takže, zcela bez zlomyslnosti, ale aby bylo právo naplněno a dokázalo se, že žijeme v právním státě, kde dluhy musí platit i vládní strana, bych si moc přál, aby Altner ty exekutory do Lidového domu poslal.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem překvapena jak darebácké činy si může česká soudcokracie dovolit, co se týče prodlevy jednání. To na zvyšování svých platů byli soudci čiperní jak namydlený blesk !!

Taky hradní neviňátko za nic nemůže, sice podepsal smlouvu s Altnerem, ale odpovědnost, chválabohu - nenese. (!?)

Zajímavé, že ODS vždycky slízla za všechno a za všechny. Že zaplatila - už si nikdo netroufá říct, ani např. to, že tunel Blanka je z nejmodernějších staveb Evropy a Praze je k velkému prospěchu. Na Bémův velkorysý počin nastoupili na Pražský magistrát matláci, kteří nebyli schopní se v další práci orientovat, jen rozpoutali strašlivou válku advokátů, soudy a drahé prodlevy Místo díku a uznání (i za tehdejší oddlužení Prahy) dostává Pavel Bém doživotně odsouzení.

3 1
možnosti
Foto

V případě vyhlášení exekuce na ČSSD by tato strana fakticky přestala existovat. To by ale znamenalo, že všichni poslanci, senátoři, premiér a ministři, hejtmané či primátoři a starostové za ČSSD by se buď museli ihned stát Nezávislými a nebo svoje mandáty složit. Nejhorší na celé věci je ovšem okolnost, že pantátové z té celé slavné Sobotkovy ČSSD si myslí, že nic takového jim nehrozí až do doby, dokud nerozhodne o tom, kdo má pravdu Ústavní soud...;-O

4 1
možnosti
PK

P80a60v51e73l 95K77u26l87a

17. 4. 2016 12:37

Když poslanec vystoupí za strany, také nemusí skládat mandát. Proč by to mělo platit obráceně? A u senátorů, tam už to vůbec není o stranické příslušnosti (oficiálně)

0 2
možnosti
PB

..... tak tohle jim nepřidá,- Sobotka vs. Brusel, Zaorálek, Dienstbier a exekutoři na krku,- .... se Andrejko s čápama mosi chechtat vod rána do večera !

4 0
možnosti
LJ

To, že ČSSD skupuje dluhy Altnera bych ještě chápal. Jestliže nějaký věřitel má u Altnera pohledávku milion a jeví se mu těžce vymožitelná, prodá ji řekněme za 800 tisíc, mnohdy i levněji. Alespoň tak dostane nějaké peníze na dřevo. A ČSSD by tím mohla něco ušetřit. Překvapivé pro mne spíše je to, že z toho vychází, že Altner byl spíše obchodníkem či makléřem nežli advokátem. A takového si zvolili za zástupce ve věci získání Lidového domu?! Zdá se, že pro Altnera to byl jeden z jeho podivných bchodů.

2 0
možnosti
JR

J28a24n 98R95á56ž

18. 4. 2016 11:39

Tehdy žádný právník nechtěl zastupovat ČSSD ve sporu o Lidový dům, protože nikdo nevěřil, že se spor dá vyhrát. Jedině Altner a ještě k tomu za velmi výhodných podmínek, protože nechtěl po ČSSD žádné zálohy, žádnou úhradu vlastních nákladů (posudky, pět pomocníků, kteří studovali archívy, soudní poplatky). A dobře vím, že za podobné zastupování ve sporných restitucích, kdy restituent neměl peníze na palmáre advokátovi, si tehdy brali advokáti dvacet až čtyřicet procent z vysouzené ceny majetku. Altner musel nejprve investovat miliony a to ho dostalo do finančních problémů. čehož chtěla využít ČSSD při tlaku na něj v domnění, že se jí podaří uhandlovat slevu.

Altner spor vyhrál a tehdy si tím získal ohromný respekt mezi kolegy, smlouva byla a je platná a ČSSD dostali nejenom Lidový dům za víc jak miliardu, ale i zablokované peníze z nájemného. Takže proč už tehdy nezaplatili, je jejich blbost.

Zpochybňovat tato fakta je nesmysl.

2 0
možnosti
Foto

Představte si sám sebe v té situaci, v jaké je dnes sociální demokracie, kdy zdědíte nějakou neproplaceném směnku po strýčkovi, jejíž platnost zpochybňujete. Je fakt zajímavé, že pan Altner požaduje plnění do Švýcarska.

1 11
možnosti
JH

Tohle je ale soudní rozhodnutí, nikoliv próza...

8 1
možnosti
NM

;-O...toto jsou však následky nějakého konání ale prvopočátek byl v nějaké smlouvě o právní pomoci a za takovéto služby se musí platit natož když jsou vítězné...a vše působí nějak divně ty tanečky ohledně placení nebo hledání viny při podpisu Zemana ;-O

1 2
možnosti
PK

P81a91v52e18l 64K33u58l68a

17. 4. 2016 12:39

Zemanova vina se nemusí hledat, ta je zcela jasná. Nevidí ji jen jeho zaslepení obhájci jako vy, Nožička a další, kteří se přihlásí mínusy :-/;-D

2 2
možnosti
MP

Největší skandál není to co altner vysoudil. A le to co nevysoudil. Statisíce lidí bylo přivedeno na mizinu a do existenční žumpy nemravnými úroky lichvářskými smluvními pokutami a to VŠE POSVĚDCENO JUSTICÍ. A najednou je v téže situaci státotvirnýá ČSSD... a soudy najednou rozhodují úúúplně jinak, nežli když mají před sebou prostýplebes... TOHLe je největší skandál .

3 0
možnosti
JP

Zkuste napsat polopatě, co jste tím příspěvkem měl na mysli. Nějak to nemůžu pochopit.

1 1
možnosti
FS

Plně Vás chápu,ale co,když Nejvyšší soud po dovolání rozhodne,že ty peníze dostal pan advokát neprávem? Peníze v zahraničí a co pak?

4 8
možnosti
MT

Rozhodnuti bylo konecne. Zadne "dovolání" uz nemuze rozhodovat. A CSSD v exekuci nemuze logicky zustat ve vlade, musi vyhlasit demisi a nove volby.

4 1
možnosti
FZ

lepší než nekonečný seriál o ČT...karma

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články