Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Havránku, lituji, nežiji v Praze, takže nevím o jaké reklamě je řeč a bádat na toto téma nehodlám, protože jsem na reklamy přecitlivělý, obzvlášť ale na reakci na reklamy, které autor kritiky, to znamená Vy, ani nekonkretizuje . Z čeho máte obavy?

0 0
možnosti

Nevím, o jakých obavách je řeč. Ale když nevíte - stačí si v tom blogu kliknout na odkaz....

Šetří to čas:-)

5 1
možnosti
Foto

Václav Klaus: O peníze jde vždy až na prvním místě.

Nic proti VK, ta pravda je univerzální.

2 0
možnosti

Loni v zimě jsme si byli s partou zabruslit do Vídně před vídeňskou radnicí. Videňská radnice, je velikostně možná srovnatelná s Národním muzeem. Taky se opravovala. Lešení taky zakrývala plachta, jenže ta plachta byla potištěna, že i přes opravu, si mohl návštěvník Vídně udělat představu o tom jak daný objekt vypadá. Určitě tam nebyla reklama na cokoliv

7 0
možnosti
Foto

K18a31r27e89l 86M44á14d72l93e

17. 4. 2016 12:35

Už to vypadalo, že si na tuhle formu zakrytí rekonstruovaných objektů (nejen budovy, ale třeba pomníky, mosty...) lidi zvykli, že to není větší zlo než jednobarevná zelená plachta, že se z poplatků za reklamu ušetří část veřejných peněz.... Tak nechápu, proč se kolem toho dělá hysterie zrovna v případě Národního muzea?

1 1
možnosti
Foto

Reklamu jsem neviděl. Pokud by na ní bylo uvedeno, že finančně přispívá přímo na rekonstrukci, nebylo by to asi na škodu. Zda někdo ,,kasíroval" za V.H. na onom místě, to nevím, ač bych to nevyloučil. Pokud ano, pak těžko asi kasa veřejná:-/ Ovšem kolik může stát metr reklamní plochy na stát. památce(!) takto využívané, totˇ otázkou. O vhodnosti, a to v obou případech(!) tohoto objektu k takovýmto účelům ani nemluvě. Snad jen stát. vlajka při význam. dnech by tam mohla mít přesně vymezené místo. Tedy spíše snad asi stožár;-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS