Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

V55á60c95l36a39v 15R68o34d

26. 8. 2016 8:35

Doprčic pane Havránku, koukám že u Vás sluníčka pořádají slet!;-D

0 0
možnosti
ZB

A jaký je Váš názor na magora Konvičku?Stále je to ten vlastenec a spasitel národa pro kterého není problém zaplnit stotisícovou demonstrací Letnou?;-)Nakonec dopadne jako jeho kolega magor Popelka,zbude kolem něho jen malá skupinka podobných fanatiku až nakonec zustane jako kul v plotě....a ani vysoká karma to nezachrání....

1 2
možnosti
JH

To přirovnání k hysterickému Popelkovi docela sedí.Také se domnívám, že aktivity pana Konvičky jsou spíše kontraproduktivní.

0 0
možnosti
ZK

Tolik hořkosti a žluči, to musí být hrozný život. Společenské nebezpečí skýtá v ČR spíš neopodstatněný negativismus než politická reprezentace. Vyrážejte kolem osmé raději na procházku.

3 4
možnosti
JH

Díky za dobře míněné rady, paní dochtorko, ale netřeba všechny soudit jen podle sebe.Nerad se chlubím, ale nikdy jsem nežil tak bohatě a spokojeně, jako je tomu v posledních letech,ani na ty pravidelné procházky nezapomínám:-)...

4 2
možnosti
JSS

Chtěl být viděn, tak to vztáhl na islám. to přece dneska frčí.... No a naši přitroublíci u politiky- chtějí taky body, takže magor na magora !!

Snad už i hospodská politika je prospěšnější.....

2 2
možnosti
Foto

Patrně také máte z dětství komplex z Mikuláše a čertů ,jako konvička " moudrosti " a bojíte se u nás neexistujícího nebezpečí .To se dá dnes už snadno léčit prášky! Nezoufejte ...Rv;-D

2 5
možnosti
MF

Zkuste si ty prášky nejdříve na sobě, třeba se Vám pane Vanku vrátí zdravý selský rozum a přestanete věřit na jedinou pravdu hlasájící média!

2 3
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články