Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Havránku, já Vás chytím za slova, která navozují dojem, že politici nejsou slušní a poctiví lidé ! Protestuji. Naopak proti manipulaci, že jsme zloději ve strašné, rozkradené (spálené dokonce !) zemi a ti, co chtějí v té byrokratické motanici a světem řítící se hrozbě - jít s kůží na trh - rovnou obvinit, že jsou korytáři, to mně velice skličuje.

Dovolte, prosím, abych připomenula, že je kriminalizováno i kolektivní rozhodnutí k prověřenému (mnohdy několika odbornými makovicemi) projektu a pak léta soudně lynčována s "určenou osobou" i celá její rodina. Výsledky "zločinů" nakonec nikde. Ani spravedlnost. Hnát se do funkce je hazard anebo představa poslání. Divím se, kolik se jich cpe pod gilotinu.

0 0
možnosti
JH

Julie, jistěže, že žádná paušalizace není dobrá.NEHÁZÍM úplně všechny politiky do jednoho pytle, ale je zase pravda, že tahle profese nesporně přitahuje velice podivné zjevy.

S tím, že někteří policejní plukovníci žijí v představě, že jim tahle zem patří, mohou na základě směšných důkazů (beztrestně) kde koho odposlouchávat , obviňovat, je také smutný fakt.

3 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články