Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J63a73n 18P30e15c79h97a

8. 3. 2017 0:58

Je to v nich jako v koze.

0 0
možnosti
JR

J55a42n 90R37á87ž

5. 3. 2017 9:52

S ČSSD je to dost tragické, když se v ní nenajde odvážný chlap, který na sjezdu příští týden řekne na rovinu: "Sobotka v čele strany naší straně dává volební perspektivu deset procent. Jsem připraven napravit dojem, který Sobotka ve veřejnosti o ČSSD vytvořil a minimalizovat škody, které svým jednáním způsobil, když mi dáte šanci a zvolíte mne předsedou. Nic pro stranu nemůže být horšího, než pokračování Sobotky v čele strany."

To, že nikdo nemá odvahu dát svou kůži na trh v zájmu záchrany ČSSD před nevyhnutelným volebním výpraskem, když bude Sobotka v čele, ukazuje na personální bídu. Kritizovat teď, kdy je Sobotka na odpis není odvaha. Odvahou by byla nabídka nést odpovědnost. A tu nemá ani Zimola, ani Tejc. Jsou to srabi!

2 0
možnosti
AT

Tentokrát nelze než souhlasit,přesně tak to nějak je.ČSSD i její předseda Sobotka více než tuší,že v nové středopravicové vládě premiéra Babiše pro ně již nebude místa,a měli by přemýšlet,kterak a s kým se spojí v budoucí opozici.Bude-li to s komunisty,pak bude opozice málo přesvědčivá - bude bezvýznamná....;-(

3 0
možnosti
Foto

ČSSD si oddechla, že jim umřel pan Altner. Svatouškům a Zemanovi ten dluh nikdo nepřipomene. ODSce by to neprošlo.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS