Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Souhlas s výhradou, že my si zatím až tak kálet na hlavu nenecháme, alespoň v tom smyslu, že zatím odoláváme snahám o zavedení uprchlických kvót. Jak Chovance nemusím, tak v této věci se mi jeho postoje zamlouvají. Otázka je, jestli bude držet stejnou lajnu i po parlamentních volbách.

0 0
možnosti
JH

Jako autora mě bavíte, děláte to tady takové pestřejší, ale jako lékař bych měl obavy o Vaše zdraví.:-)

3 0
možnosti
AK

I ja jsem proruska....divne. Ale dneska uz neni Sovetsky svaz ktery jsem nenavidela a Putina si nesmirne vazim,, nebyt jeho tak mame uz davno treti svetovou. Vsechno je jine zapad se stal vychodem a vychod zapadem. Jake jsme meli predstavy o Americe!

A jak je to vsechno jinak....

Ja ziju v kraji, kde se nezamykaji dvere od domu, kde mame pred obchodem v zime nastartovana auta. kde nikdy nebyla vykradena banka protoze neni kam utect. Kotle se neprohlizeji.Ale Cesko pro mne stale znamena druhy domov a bojim se. O svou tamejsi rodinu o kamarady o lidi co mam rada, A jestli budou Cesi volit Babise tak mohou zrovna odevzdat republiku Merklove na zlatem podnose.

4 3
možnosti
JH

Nejsem přesvědčený, že se úplně všechno převrátilo, včetně Putina, ale ta kocovina ze Západu je nesporná.

Pokud by se soutěžilo, kdo z představitelů českých politických stran bude předávat ČR na zlatém podnose Německu, rozhodně by zvítězil Sobotka.

Vy se obáváte jen o svůj druhý domov a mnozí z nás jsou zase ve věku, kdy už na té naší budoucnosti zase až tak moc nezáleží. Přesto si pro svou vlast přejeme jen to nejlepší..

4 0
možnosti
JP

Já bych se chtěl ještě dožít jedné radosti a to, že bychomopět byli suverénní stát a když bych jel na západ, nevadili by mi celníci a anito, že bych vjížděl na území nějaké Evropskoislamizační unie. Však bych sevracel opět do vlasti, která sice trošku zchudla, ale to zapříčinilo vystoupeníz EU. Ach ty sny.:-)

7 0
možnosti
JH

Nemám rád hranice ani celníky. Klidně bych tu suverenitu oželel, pokud bych se neobával, že tahle unie, tak pitomě, směřuje ke srázu....

3 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články