Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

realistum neverim zrovna tak jako neverim Babisovi. Jediny pro mne volitelny politik je Tomio Okamura. pred temi politickymi zrudami nas muze ochranit jen prima odvolatelnost politiku! Nulova tolerance emigrantu, Vystuo z EU, A Okamura je jedinej kdo tohle ma v programu, Lidi si neuvedomuji ze uz je po dvanacte hodine a za omyl ve volbach se bude platit krvi, Babis si sve kure snasejici zlata vejce EU nezarizne, Stropnicky zustane velitelem obrany a bude dal spolupracovat s nemeckou armadou proti nam, Pekikan, Jourova, Zla tuzka....kdo muze tenhle smejd volit? Strasne je ze vetsina lidi.....

0 0
možnosti
JP

Pane Plavče, včera dávali na televizi AMC film "1984". Určitě jste se díval a cítil jste se konečně doma, neníliž pravda?

1 0
možnosti
JM

Zaplať pánbůh za ParlamentníListy tečka cé zet... Stejně tak se nemohu dočkat zpravodajské televize Z24...

Realisté chystají Happening pod otevřeným nebem na 11. června v Praze. Jsem zvědavý, jestli tam představí lídry kandidátů. Sejde se tam tolik lidí jako měl prezident v Ivančicích?

4 0
možnosti
LP

Wiki:

K roku 2016 jej vydává firma Our Media a.s., v níž drží 70% podíl senátor a majitel hazardní skupiny SYNOT Ivo Valenta.[1] V obecném diskursu patří Parlamentní listy mezi média viněná z proruské propagandy v Česku, studie Masarykovy univerzity u nich potvrdila používání manipulativních technik, jako např. nálepkování a vyvolávání negativních emocí, jako je strach.[2][3]Jsou také považovány za zdroj rasistických, protiuprchlických a protimuslimských fake news.[4]

0 8
možnosti
LB

Taky Wiki:

Internetový projekt obsahem a uspořádáním připomíná zpravodajská média. Navíc však poskytuje všem zastupitelům vlastní profil, z nějž mohou bez redakčních zásahů publikovat své názory, komunikovat mezi sebou a odpovídat na dotazy registrovaných čtenářů. ;-)

6 0
možnosti
MZ

Komunisti to měli tehdy snazší. Nebyl internet.

5 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články