Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Ano, hlavouni strach nemají, na ně islámští teroristé neútočí...

1 0
možnosti
OJ

Poměrně bezpeční můžeme být do doby, než tady vznikne první mohamedánská enkláva, kam se budou policisti bát chodit. To nevznikne hned. Ti první mohamedáni, kteří by k nám třeba z Německa přišli, se budou mile usmívat, chovat se vstřícně. Jakmile jich ale bude víc, začne kolotoč, který známe ze zahraničí. Tichá podpora většiny mohamedánů malé teroristické menšině, která svou práci zvládne. Tohle nesmíme dopustit! Chce to dva kroky: A) Prohlásit islám za ideologii podobnou nacismu B) Spustit program deislamizace. Žádní mohamedánští migranti, žádné nové mešity, žádné zvyšování statusu islámu, žádná podpora politickými neziskovkami, žádní sponzoři ze zahraničí, žádná propagace médii, žádná tolerance veřejnému praktikování víry, žádný vliv islámu na veřejnou sféru. Zkrátka násilí na obranu našeho způsobu života. Síla - to je jediné, čemu mohamedáni rozumí. V jejich případě je princip "demokracie je buď pro všechny, nebo není žádná" pustý žvást zakrývající podvolení islámu. Islám je protipól demokracie a proto se s ním musí bojovat. Silou. Dokud ji máme.

1 0
možnosti
MF

Máte naprostou pravdu pane Ježku, bylo by to řešení, jenže... Kde není vůle, tam není řešení!

Panu Havránkovi karma jako vždy, Barcelona je krásné město, je mi to líto!

0 0
možnosti
MZ

Šedivého, generála v důchodu by měli stíhat za šíření poplašné zprávy. Prý se taky dočkáme. Chovanec řekl, u nás nic nehrozí. Aby se v tom prase vyznalo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články