Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kalousek předvádí "poslední kopnutí koně" v přímém přenosu.

A Farský? Ten má zdánlivě slušnou rétoriku, ale obsahově je to hrozně urážející. Vzorný žák lídra TOPky.

1 0
možnosti
RP

Uvidíte, že teď když skončil Kalousek jako přeseda bude Farský největší kritik v TV z opozice...Hoch se odněkud vyklubal, má sebevědomí, ale působí trochu jako štváč, to mu na popularitě nepřidá, naopak..

0 0
možnosti
LP

V novele George Orwella Farma zvířat je scéna, v níž zvířata nedlouho po úspěšné vzpouře proti farmáři panu Jonesovi začnou reptat. Zjistí totiž, že prasata, která revoluci vedla a nyní farmu řídí, si začala přilepšovat ze společného. Prasata se hájí protiútokem: "Přece nechcete, aby se vrátil pan Jones!" volají. To zvířata nechtějí, a tak zmlknou. Vzpomněl jsem si na tuhle pasáž při sledování televizní debaty, kde Andrej Babiš, zahnaný do úzkých v kauze nedaněných dluhopisů, použil třiatřicetkrát jméno Miroslava Kalouska. Podtext byl podobný jako ve Farmě zvířat: "Nechte mě být, já jsem ten hodný, přece nechcete, aby se démon Kalousek vrátil!!!" https://archiv.ihned.cz/c1-65622630-proc-za-vsechno-muze-kalousek-a-co-z-toho-babis-ma

2 0
možnosti
JH

Babiš je spíše šikovný podnikatel,pragmatik - tak trochu i šíbr, nežli politik s krásnými ideály ale toho Orwella muže citovat v souvislosti s většinou českých politiků, třeba uvedeným Kalouskem, který zase tak příšerně straší Babišem.

4 0
možnosti
MZ

Souhlasím. V jedné debatě s Foldynou (na UK před několika dny) sprostě nenechal mluvit v klidu dotazovaného Foldynu, mlel si do toho svoje a Takáčovi se to líbilo.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS