Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R16a24d13e35k 51J51a54r87o68š

25. 11. 2017 19:57

Jestli bude i třetí pokus tajným hlasováním, tak Prof. Fialu nezvolí...

1 0
možnosti
JH

Myslím, že zvolí, Babiš si umí udržet disciplínu:-)

1 0
možnosti

Podle mně, pane Havránku, o nezvolení Fialy rozhodli poslanci napříč politickým spektrem, "extrémisti" z KSČM, z Pirátů a noví, dosud "neprověření" zůstali stranou. Kováčik například, byl téměř udiven a prohlásil, že on Fialu volil. Domnívám se, že to spikli "staří" poslanci, kteří se léta znají a v kulevárech se často domluví na různých podivných věcech.

Troufnu si dokonce hypotézu, že v cause Fiala o jeho nezvolení "slušně poprosili" své politické "rivaly" poslanci a kmotři ODSI, kteří mají už toho Dobráka plný chrup.

3 0
možnosti
JH

Také jsem tuhle spekulaci naznačil, ale pan Nejslušnější tohle ještě prostoji

1 0
možnosti
RP

Já si nemyslím, že to byla ztráta času..naopak mohlo to být udělané účelově. A možná nedostal hlasy i z toho svého Demokratického bloku...co když si jeho nevoliči říkali, že mu ta lekce neuškodí?a trochu mu klesne to jeho ego...:-)

2 0
možnosti
LP

Napsal vychvalovač Bureše... 8-o

0 5
možnosti
JH

Blahoslavení chudí duchem:-)

6 0
možnosti

Až na poslední větu souhlas. (čas je pojem relativní).

Stisku: Okamura to řekl jasně. Když pan Fiala není ochoten dojít za opozicí (vůči Kalouskově blokujícímu bloku), disponující většinou mandátů a SLUŠNĚ O PODPORU POŽÁDAT .. ano, pan Okamura řekl požádat (neřekl poprosit), aby si nezadal, tak má jistě dost svých hlasů... nota bene, strany bloku se s komunisty roky nebavili a na voliče KSČM "foukali".

Ale dnes, jak je vidět, nadutý a suchý Fiala fouká i na voliče vlastní strany, protože tvrdí, že má přeci nárok, aby mu vítěz voleb donesl koryto vyplaceně a s pokornou úklonou až pod žvanidlo. Jinak prý nejsou demokraty...

11 0
možnosti
MZ

Fiala a ODS to potřebovali, jak prase drbání.

10 1
možnosti
Foto

Komunistům, okamurovcům a trestně stíhanému vůdci to taky sedlo. Zřejmě dá Babiš svým vyjeveným rychlokvaškám rozkaz, aby toho "nebezpečného" Fialu trochu vzali na milost, že je nesežere. Babiš si ho zkrotí sám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články