Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na tom není nic divného. Hlavní Babišovou motivací pro vstup do politiky bylo, aby mohl řídit zemi a jednat s Bruselem na přímo, bez nespolehlivých koupených politiků. Jeho minulost komunistického papaláše v Bruselu nevadí,ale vadilo by jim spojenectví s SPD, proto se trpělivě snaží o vládu se "standardními" stranami a SPD používá pouze jako argument při jednání, aby svoje potenciální partnery mohl zatlačit víc do kouta.

1 0
možnosti

Myslím si, že všehoschopný Babiš by v případě, kdy by komunisté získali 15% jako v minulých volbách, neodolal vábení mít jen dvoubarevnou většinovou vládu, i když teď něco takového popírá.

1 0
možnosti

Také o tom nepochybuju, ale jako starého antikomunistu, by mě to, paradoxně, nijak zvlášť nepobuřovalo. Obávám se, že komunisti dnes nedělají o mnoho horší politiku, nežli některé "demokratické" partaje...:-)

3 0
možnosti

...vzhledem k tomu,že politika je strašně nevyzpytatelná a postrádající logické myšlení nás amatérů tak se necháme překvapit neb je to šachová partie a hráč/Babiš/ musí mít jak je tu zvykem alespoň "tři tahy "dopředu promyšlené..

2 0
možnosti

A. Babiš má skvěle rozdané karty. Nemám na něj alergii, ale tipoval bych ho tak maximálně na jeden tah dopředu:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články