Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...ano vydržel jsem až do konce a musím říci,že to,co předváděl Kalousek a někteří členové KDU ČSL ale i Pirátů by nevydržel poslouchat ani náš pan farář a tomu Kalouskovi by dal pár facek podstatně dříve nebo by ho přetáhl holí...pozor mluvím o p. faráři z r.1953 který nás učil náboženství...tenkráte se to mohlo a platilo to ale Kalousek bude nyní ze sebe dělat oběť a proto doufám,že mu to nikdo nesežere...ale kdo ví když jsem viděl ze záznamu tu bezradnou policii před vchodem do sněmovny tak mne napadá všelicos o "zaprděnosti" k určitému zákroku což se v budoucu hodně a hodně vymstí...8-o8-o!!!!

3 0
možnosti

Máte pravdu, ale toho zoufalce měl Babiš ignorovat, takhle mu jen nahrál.

2 0
možnosti

Nezoufejte pane Havránku, změna určitě přijde. Jak říká K.H.B. " když se hodně vypršelo, bylo zase hezky". EU se rozpadne, ( doufám, že už brzy ) a svitne nová naděje. Sice to v našich dějinách bylo střídání naděje a zklamání řečeno slovy Cimrmana, ale člověk musí žít nadějí. Přeji hezký den

1 0
možnosti

Byl bych raději kdyby ČR byla součástí evropského společenství. Je ale velká škoda, že se z EU čím dál víc stává úřednický, socialistický moloch - taková nová Babylonská věž.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS