Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...ono je toho plná Tv ale i rozhlas a záleží na každém,co si vybere ale u Slonkové to je jasně jednoznačné neb ta paní by v této práci měla skončit neb je možné,že se může opakovat doba minulá ohledně Liberty.Je ale vidět,že jí to je šumafuk mám dojem,že ta paní si o to svým jednáním přímo koleduje...Já osobně podporuji v názorech našeho prezidenta ohledně mediální žumpy...;-O!!!!

0 0
možnosti

Babiš: ‚Prohlašuji na zdraví mých dětí, že nikdy nezasáhnu do práce Mafry‘ 5. KVĚTNA.„Já můžu tady veřejně prohlásit na zdraví mojich čtyř dětí a dvou vnuček, že já v žádném případě nebudu nikdy zasahovat do práce redaktorů v Mafře,“ pronesl majitel Agrofertu a šéf hnutí ANO na archivním záznamu České televize 27. června 2013. Na tento výrok současného vice2017

Záhy můžeme slyšet: „Jako já bych to nechal, načasoval bych to někdy před ten jejich sněm socanský. A něco před volbama,“ přemítá Babiš před novinářem.

Z

0 3
možnosti

Rádobyblogerský trpaslík označuje podvod za 54 miliónů za nevýznamnou kauzu. Babiš nikdy prý nebyl jeho člověk, ale už dva dny zpět jsem mu psal, jestli sepisuje obhajobu. Jistě prý není čistý, ale ... :-) Impotentní rádobybloger vříská, že někdo požaduje demisi jeho oblíbence. Vříská příšerně hystericky :-), ale ne nečekaně.Ukřičený trpaslík opět obhajuje své idolky, udavače Bureše a soudem 7 x uznaného lháře Zemana. - Za použití terminologie autora :-)

0 6
možnosti

M79a38r57e43k 23C61o61z47l

14. 11. 2018 10:30

Požadovek demise zní oprávněně jenom od toho, kdo Babiše volil. Když "Demisi!" křičí Kalousek a předsedové opozičních stran, tak to není nic nového. Navíc zneužívat psychicky nemocného člověka v politické kampani je mimořádně hnusné.

Pro mě se nic nemění, nikdy jsem nepochyboval, že Babiš je autoritářský vládce, odpudivý člověk a při budování svého impéria nepochybně mnohokrát přestoupil zákon a různě pololegálně i nelegálně optimalizoval své příjmy a daně. Kdovíjak zmanipulovaná prohlášení jeho nemocného syna na tom nemohou nic změnit.

Ta vláda moji důvěru nemá a nikdy neměla. Ovšem souhlasím s vámi - při představě, že ty řvoucí myši dokáží Babiše shodit a předsedou vlády se stane třeba takový Pospíšil, dostávám kopřivku.

3 0
možnosti

Trochu mně zklamala SPD, která se tak, bez rozmyslu, rychle postavila na stranu opozičníků.

3 0
možnosti

Okamura zřejmě předpokládá, že z toho něco vytříská. Předpokládám, že masimálně tak pověst užitečného idiota:-)

7 0
možnosti

J84a14n 19H10a97r15v69a54n

14. 11. 2018 8:32

Pro zahraniční jednání je Babiš o několik tříd lepší než byli dosavadní předsedové vlád. Takhle už nejsme ty ušlápnuté přikyvující myši vzadu.

5 0
možnosti

To je fakt, ale jen bych mu ještě taky moc rád důvěřoval:-)

2 0
možnosti
Foto

Demisi! Demisi! Demisi!

Tak toto určitě přes víkend bude zase vyřvávat stádo Pražáků na Václaváku

5 0
možnosti

Tenhle doping je ale úředně povolený:-)

4 0
možnosti

Kádrovák "Viditelný Macek", zdatný učedník minulých. Je to v něm, jako v koze.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS