Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Hrušínský už není tak atraktivní jako dříve, když se mu dařilo plést hlavy svobodným i zadaným paničkám, přichází věk, kdy mají více úspěchy muži solventní a do té skupiny i přes veškeré dotace jeho divadlu také nepatří, tak hledá šanci uspět v politice, kde to také pěkně cinká.

Nemyslím si však, že začal dobře, když názorově zapadá do TOP 09, tedy do strany, která je na odpis. Navíc jako ředitel divadla si svým postojem popudil hodně potencionálních diváků a tak jeho politické ambice ho mohou přivést na buben.

3 0
možnosti

Co hezkého jste o víkendu zažil a kolik radosti, třeba jako pan Hrušínský jste rozdal?

Přeji láskyplné prožití Adventu.

0 1
možnosti

Vlezlý pane Mudro, existují činnosti kde se lidé musejí hrabat třeba v exkrementech a přesto jde o společensky velice užitečnou práci:-)

3 0
možnosti

M36a81r49e66k 86C15o64z95l

12. 12. 2018 11:51

U Hrušínského na Jezerce jsem nikdy nebyl, takže ho znám jenom jako televizního herce. Jeho role je i dnes stejná, jako bývala v pohádkách od dua Vorlíček - Macourek, kde Jan Kraus hrával spratka a Jan Hrušínský toho hodného. Oba v těch rolích zůstali dodnes. Akorát Hrušínský mi byl v těch filmech daleko sympatičtější než dnes.

1 0
možnosti

R^Přemýšlela jsem už kolikrát co vede Hrušínského se neustále veřejně prezentovat při jeho náročné práci vedení divadla...že by se chystal na politickou kariéru???

4 0
možnosti

Nedávno některé firmy přestaly divadlo šéfované splašeným ředitelem sponzorovat a tak si zřejmě touhle stupňující se trapnou politickou angažovaností nachází, tak jako neziskovky, nové.Zdroje tady jsou:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články