Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

A kdo dnes ještě věří socanům ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
NM

...no ex prezident řekl raději Babiše nežli Bartoše no a obdobně je to ..raději toho starého Hamáčka od kterého víme,co čekat nežli divnou Valachovou nebo nebo divného Petříčka s Pochem v zádech no a mám dojem,že mají pravdu...

4 0
možnosti
MM

Kateřina Valachová věrna svému jménu zkonila naše školství a Plaga to už dorazil. Petříček by z nás všech udělal eurohujery s Pochem v zádech. Takže to dopadlo dobře, i když nejsem zrovna voličem ČSD.

7 0
možnosti
MM

Když vám Valachová nedá spát, tak už se nedivím tomu, že když se někde objevíte v diskuzích na I dnes, jste většinou označen jako kašpárek. :-/

0 8
možnosti
LB

Tedy pane Mudro, vaše příspěvky poměrně často kritizuji a zřejmě dle mínění ostatních čtenářů oprávněně, neboť se to často setkává s pozitivní odezvou. Ovšem co napsat k tomu vašemu dnešnímu výplodu ... ?!? Snad jen - trapárna, která je dokonce i pod vaši úroveň. Já vám, samozřejmě, neupírám právo na vlastní názor, ale když už ho chcete prezentovat veřejně a chcete být brán aspoň s trochou respektu, tak byste to snad mohl dělat bez trapných invektiv. Zkuste zachovat aspoň zdání elementární slušnosti, prosím. Sám za sebe říkám, že byť s vámi v mnohém bytostně nesouhlasím, přesto bych se vás zastal, kdyby byl vůči vám někdo v diskuzi sprostý. Pokuste se o totéž, to přece nic nestojí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články