Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

.....velmi záleží na vnímavosti prestitutů,protože jich většina je u těch zajímavých názorech neb Babiš je pro ně asi pasé a tak se musí zvditelnit ale jinak to pomalu a jistě poleze ven jak z chlupaté deky...!!

0 0
možnosti
MM

Jsem důchodce, který procestuje za doktory ročně slušnou částku. Přesto mne zrušení slev nezasáhne tolik, abych kvůli tomu naříkal, že nebudu mít co žrát. Přesto si myslím, že mnohé to omezí a nejen ti končí s podporou vítězů voleb. Jestli bude sleva zrušena dlužno říct, že odvaha chlapcům nechybí. V tom je podporuji.

2 0
možnosti
ZZ

Odvahu mají, ale zkušenosti z minula s ODS, TOP a KDU-ČSL nám jasně ukázaly, že mají jen tu odvahu, ale deklarované výsledky se jim nikdy nedostavily.

;-D

1 0
možnosti
MZ

Včera večer jsem to sledoval. Kromě osekání slevy na jízdném pro studenty a seniory zmínil, že výdajové rezervy budou hledat ministři. Třeba nám toho řeknou dnes víc, po jejich programovém hledání.

2 0
možnosti
JH

Vsadil byste si na to?

1 0
možnosti
MM

Neviděl jste na vlastní oči, ale komentovat musíte, že, prcek se musí ukázat..;-D

1 1
možnosti
LB

Na rozdíl od pana Havránka jsem si tu debatu na doporučení manželky odkoukal zpětně a stálo to za to. Bylo to natolik působivé, že se o tom hovořilo obecně ve veřejnosti. Schillerová Skopečka rozebrala jak dělnickou třídu, takhle oroseného jsem ho ještě neviděl. Dokonce i moderátorka ho musela krotit, protože začal být docela slovně agresivní, plácal jednu frázi za druhou a nic konkrétního z něj v podstatě nevypadlo, snad jen s výjimkou zrušení té slevy na jízdném. Docela se těším na rozpočet v podání nové vlády, protože stejně jako Schillerová si myslím, že slibovaná úspora 125 miliard byl jen předvolební krmelec.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS