Foto

J78o44s64e44f 19B72á77r96t89a

24. 4. 2022 10:44

Vypadá to na odchod z těchto blogů na Idnes úplně, Zbylí tu totiž jenom zástupci uličního výboru a pomocníci VB, škoda.

Foto

Pane Havránku, nejen mě tu Vaše příspěvky a glosy budou chybět, ale i mému muži. I když jsme s Vámi vždy úplně nesouhlasili, vedlo nás to k zamyšlení. Rozhodně jste nebyl z těch, co tady papouškují co slyší v našich médií, ale uvažujete vlastní hlavou. A přiznám se, že mě napadání těch některých jedině správně uvažujících blogerů občas unavuje, ale zatím jik tu radost mým odchodem ještě neudělám. (Adminům nic nevyčítám, asi občas čin ní tak, jak musí). Všichni se přece nemůžeme vměstnat do jedné škatuky, i když by to některým blogrům vyhovovalo. Až čas ukáže, např. jako před 32 lety, jaká byla pravda). Svět totiž není černobílý, ale barevný - to už ví i naše tříletí pravnučka. Přeji Vám hlavně hodně zdraví a abyste se stále zajímal o dění kolem nás.

MJ

Škoda, koho teď budu číst, Vidlák taky skončil a teď Vy. Četl jsem Vás denně a automaticky jsem dával karmu.

JH

J98a13n 56H45a29r42v41a95n

24. 4. 2022 11:37

Škoda pro nás Josefe, budou mi chybět Tvoje blogy, vždycky jsem je četl jako první. A hlavní stránku s blogy většinou jenom přelítnu, tam se mi stačí podívat na jména aktivistických autorů ... :-/

PS

Škoda, rád Vás čtu. ...a z počasí si nic nedělejte,bude líp. ..

RP

Škoda... u Vás člověk mohl napsat svůj názor bez nějaké zloby a nadávek od ostatních diskutujících. Bohužel na Idnesu teď vládne určitá sorta a zbývá tam už jen pár odvážných kteří mají ještě ten žaludek se nechat od ní urážet.Rv

JH
MZ

Přeji stálé zdraví. Snad nadále zůstanou PL a VM. Tam se naštěstí nemotá jeden Mudrc.

Foto

Zelenskyj a Kuleba jednají se západními politiky jako šílená Gréta. Nadávají jim a ponižují je. A jim se to líbí! To nevymyslíš.

Foto

Jourová: Přemlouvají mě, ať kandiduju na Hrad. Před spaním jsem na to myslela

Co může být větším důkazem degradace politického prostředí Česka, ale i části Evropy, než prezidentské ambice této tety z Bruselu ? , Dnešní doba je snad vymknutá z kloubů a tak se může stát, že na českého prezidenta by se odvážila kandidovat i tato politická nula.

Foto

Větším důkazem by mohlo být, kdyby byla zvolena.

Foto

Vtip: Do tygřího výběhu v ZOO se zřítí malé dítě. Pán, který stojí vedle s pivem v ruce zahodí kelímek, vrhne se před blížícího se tygra a dítě z výběhu vytáhne.

"Pane, zachoval jste se jako hrdina, děkuji moc!" se slzami v očích děkuje muži maminka zachráněného dítěte.

"Ничего страшного, все бы так сделали", odvětí

rusky muž a jde si v klidu ke stánku pro další pivo.

Toho dne večer hlavní zprávy vždy objektivní České televize začínají sdělením: "Opilý Rus v pražské ZOO okradl tygra o jídlo!".

VC

Každé loučení se spřízněnou duší je těžké. Přeji Vám ještě dlouhá léta ve zdraví!!!!

  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články