Pravdě a Lásce se v ČR daří...

Už několikrát jsem   přiznal mizernou povahu – přílišnou kritičnost, nešťastnou schopnost u bližních,  v první řadě, vnímat chyby, negativní vlastnosti...

Nebylo by proto normální, kdybych  tedy  nebyl schopen ta  slabá  místa přehlédnout zrovna  u samotného  prezidenta Zemana.

Přesto,  při mém častém blogování, je  zmiňuju jen zcela výjimečně. Dennodenně to  totiž  za mne činí především profesionální  novináři, kteří se  na každou, sebemenší zmínku o českém prezidentovi, která by mu mohla uškodit, vrhají jako slepice  po flusu a navíc - štvanice nesnáším.  

Dokonalou ukázkou  je ten  úterní  případ  havárie  luxusního policejního  vozu, při které utrpěl vážné zranění i hradní protokolář  Kruliš.

Vím o té kauze  jen maloučko   z médií, ale i tak mě  fascinuje  jakým způsobem se  téhle zprávy  zmocnili  někteří novináři, kteří to Zemanovi   hystericky  -  nenávistně  nandali, tak  jako  šéfredaktor  Neviditelného psa:

…„Příběh už teď svědčí o chaosu a rozkladu vládnoucím v okolí prezidenta. Fyzicky je prezident lidská troska, zjevně neschopná plnohodnotně vykonávat úřad - a není schopen si zjednat pořádek a kázeň ve svém podpůrném aparátu. Tudíž ho aparát nepodpírá, na funus v Bratislavě ho přiveze pozdě a na sjezd diktátorů v Pekingu ho musí přivézt na vozíku - taky pozdě. No a když jde šéf spát, vozí se v autě za čtyři mega…“

Tolik negace, nenávisti a hysterie! Kam se jen, s tou mou  přebujelou kritičností hrabu na tyhle aktivisty puštěné ze řetězu!

Koukám, že  tahle Pravda a Láska  v České republice, už definitivně  začíná  vítězit!

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 1.6.2017 8:00 | karma článku: 26,04 | přečteno: 270x