Pyrrhovo vítězství Bohouše Sobotky a spol .

Snad ještě nikdy  nefandili redaktoři veřejnoprávních médií,  tak  otevřeně a usilovně,  předsedovi ČSSD  Sobotkovi, jako v minulých týdnech, v časech tak zvané vládní krize…
Vítězný Bohuš

Celu dobu ho  uznale  poplácávali   po zádech  a  poté  - toho  zmatkaře ještě  slavnostně   vyhlásili  za jednoznačného vítěze. : - )

Dost dobře nechápu proč, ale na to by měli spíše odpovídat příslušní členové mediálních rad. My, obyčejní koncesionáři -  z donucení, do toho nemáme  co kecat.

Ostatně, ono je to  takřka jedno, protože  těm dnešním aktivistickým novinářům už stejně věří přibližně stejné procento české veřejnosti, jako  jim důvěřovalo v časech komunistické normalizace…

Nikdy jsem moc nevěřil nejrůznějším průzkumům mínění veřejnosti a to ani v případě, že nebyly účelově objednávány  politickými  šíbry. Tyhle průzkumy, v lepším případě, mohou  tak maximálně naznačit  jisté trendy.

V souvislosti se zmíněnou   vládní krizí o tom píšu jen proto, že  tuhle neděli  byl  zveřejněn už cca sedmý  průzkum standardně  potvrzující, že  sociální demokrati, suverénního  mediálního vítěze Sobotky se stále více propadají do bezvýznamnosti.  Vítězové minulých parlamentních  voleb, momentálně s deseti procenty preferencí, se už propadli na tragikomické  čtvrté místo.  

Takže, přímo  dokonalé  Pyrrhovo vítězství Bohouše  Sobotky  a jeho kamarádíčků  z ČT a ČRo!

Autor: Josef Havránek | pondělí 5.6.2017 8:00 | karma článku: 25,04 | přečteno: 258x